Søndag

Mangler dit barn en legekammerat?

IMG_7405 IMG_7399
Annonce

Godaften i stuerne. Håber I har nydt jeres weekend? Jeg er gået hen og blevet vildt forkølet, så sidder i skrivende stund med en kop te i hånden og med kleenex og næsespray ved min side. Umiddelbart efter dette blogindlæg er udgivet, er jeg den der er smuttet i seng. Jeg har ikke tid til at være syg i morgen, så søvn må der til. Pyyyh.

Men nu skal det først lige handle om en ny sej app, der har set dagens lys.
Saxo er jo i høj grad nået den alder, hvor han virkelig har lysten til at lege med andre børn. Det er fedt som mor at være vidne til. Han trives helt klart bedst i selskab. Allerhelst skal han være omringet af mange mennesker, så er han lige i sit es. Det er så sjovt at se.

Selvom vi er heldige, at have en del venner med børn på enten samme alder eller lidt yngre end Saxo, synes jeg faktisk alligevel, at jeg sommetider har stået i en situation, hvor jeg godt kunne have brugt en legekamerat til ham.

Der findes en del børn i vores opgang, men vi ses aldrig. Min underbo har en søn, som er lidt ældre end Saxo, men alligevel kunne det aldrig falde mig ind at gå ned og banke på, for at høre om drengen har lyst til at lege. Det er egentlig fjollet, men man har jo ikke lyst til at være anmasende, vel.

IMG_7402

PlayMapr er appen, som nemt lader dig finde jævnaldrende legekammerater til dine børn. Bag PlayMapr er Nicoline Tardini, mor til to. Nicoline fik idéen til appen, da hun var på ferie med sin familie og savnede en legekamerat til hendes tre-årige søn. Hun kiggede over hækken i håb om at spotte nogle børn og forældre, men fandt det for grænseoverskridende at gå ind og banke på, hvilket jeg sagtens kan følge hende i. PlayMapr er altså et alternativ til, at banke på naboens dør, med mulighed for, på en sikker måde, at skabe relationer for dit barn med voksen til voksen kontakt indover.

Med PlayMapr, kan du oprette dig med navn og adresse og derefter søge på legekamerater tæt på dig selv. Du kan vælge aldersgruppe, køn og i hvilken radius du vil søge. Du kan også vælge andre adresser, f.eks til brug når du er på ferie. Selve kontakten foregår via en beskedfunktion og ang sikkerheden, så bliver din adresse aldrig oplyst, ligesom det heller ikke er muligt at tilføje billeder af dine børn. Jeg synes det er genialt.

IMG_7405

Til sommer har vi besluttet at holde sommerferie i Danmark. Det bliver bl.a i sommerhuset, hvor jeg ved, at der bor en del børn i nabolaget. Jeg tænker at det er dér appen virkelig kan komme til sin ret for vores vedkommende og jeg glæder mig allerede til at tage PlayMapr i brug.
PlayMapr kan i øvrigt hentes, helt gratis lige her på Google Play og her i App Store.

Har I lyst til at følge endnu mere med kan I finde PlayMapr på Facebook her

2 kommentarer

 • tanja ann

  Du har seriøst lige reddet os herhjemme! Vi har en søn som er en måned yngre end Saxo. Vi flyttede fra Århus til Hillerød i sommers og mangler så meget en legekammeret da vi vitterligt ikke kender et øje på Sjælland!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Fantastisk! : ) Giv mig gerne en update på hvordan appen fungerer for jer! : )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndag