Den irriterende familie

Når man gerne vil holdes varm

1bbd4226-e6dd-4386-a094-3b4671d5145e

Så er der søndagsoutfit for alle pengene her på emiliblog. Engang lavede jeg sådanne indlæg hele tiden, men med tiden har jeg bare måtte sande, at jeg ikke fungerer super godt foran en linse, så nu prøver jeg at begrænse mig. Haha. Men tidligere i dag, da vi gik en tur her på Frederiksberg, fik jeg alligevel lyst til at C tog et par billeder af mig og mit outfit.

Min jakke (gave) er helt ny og fra Helly Hansen og jeg er allerede åndssvagt glad for den. Efter 2 vintre uden en ordentlig varm jakke, besluttede jeg, at nu skulle det altså være. Det kan godt være at smarte uldfrakker ser lækre og moderigtigte ud, men de holder altså ikke en (i hvert fald ikke mig) varm som sådan en vaskeægte dunjakke kan. C’s jakke, som I kan se her, er også fra HH, så nu er vi sådan et par, der matcher hinanden. Kikset? Hah, vi er ligeglade. Så længe vi kan forblive varme og tørre i selv det koldeste vejr. Når det er sagt, så synes jeg også at HH’s produkter er virkelig flotte. Klassiske, lækre og i meget høj kvalitet, så bliver det ikke rigtig bedre, vel?

6d2e0ee2-f902-4155-8683-bac3bc8c26d4 d5877d20-049e-41fc-b8b1-745ee84e6ec9
IMG_7538

Og mens vi alligevel er ved det: Mine sko er fra Kavat og Saxos flyverdragt er denne fra Reima.

Fortsat rigtig god søndag til jer! Her står den på en tur i svømmehallen, når altså en en vis lille fyr har tænkt sig at vågne fra sin lur : )

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den irriterende familie