Mangler dit barn en legekammerat?

Pigemiddag og træning

unnamed

I går aftes havde jeg alle pigerne på besøg til tirsdagsgryde, og det var, som altid, sindssygt hyggeligt. Jeg har vist sagt det før, men det kan altså virkelig anbefales, at finde en fast dag at ses, hvis man er en del af en større venindegruppe. Vi er 9 piger og det at vi ses fast, én gang om måneden er bare så rart og tiltrængt. Vi runder lige hvordan det går hos alle og på den måde holder vi os opdateret på hinandens liv. Jeg føler faktisk, at efter vi har indført de her tirsdagsgryder, er vi kommet tættere på hinanden allesammen. Dét er fedt. Selvfølgelig ses vi ofte også flere gange om måneden, men når man det ikke lige, er det bare rart at vide, at man i det mindste ses til tirsdagsgryde.

Jeg valgte i går at gøre det virkelig nemt for mig selv og havde tidligere på dagen lavet en kæmpe portion tomatsuppe. Havde helt glemt hvor godt sådan en hjemmelavet en kan smage, især toppet med brødcroutoner, parmesan og creme fraiche. Mmm simpelt og lækkert.

På bordet var kom der både bobler, rødvin, hvidvin, portvin og nogle øl i spil, men jeg holdt mig i skindet og det var faktisk rigtig rart. Drak ét glas bobler og et halvt glas rødvin, for jeg havde i baghovedet, at jeg skulle op og træne i Sporting Health Club med min personlige træner her til morgen. Og når man sådan skal stå til regnskab for nogen, vil man gerne være helt frisk, så man kan præstere sit ypperste. Sådan har jeg det i hvert fald.

Og i forhold til den træning, er jeg nu på anden uge af mit 6 ugers forløb sammen med Line og so far synes jeg det går rigtig godt. Af en der ikke har trænet i rigtig rigtig mange år, går det sikkert nok lidt langsomt, men jeg føler selv, at jeg bliver stærkere for hver gang og dét er en virkelig fed fornemmelse.
Line presser mig ret hårdt og hver time bliver brugt på små sessioner, som bliver gentaget. I dag skulle jeg f.eks ro i et vist antal minutter, derefter squatte med vægte, derefter lave lunges, så mavebøjninger og til sidst skulle jeg kaste en (meget tung) bold ned i gulvet mange gange, for derefter at gentage alle øvelserne om igen.
Jeg kan faktisk virkelig godt lide den form for træning, for man kører ikke død i det, og samtidig har man pulsen oppe hele tiden, hvilket skulle være godt, ikke? ; ) Haha jeg er den vildeste rookie, men jeg kan mærke, at det nok skal blive godt. Mit mål med det her er, at blive så glad for træningen, at jeg simpelthen ikke kan undvære den. Ikke nødvendigvis hård træning som nu, men mit ønske er, at motion, om det så er løb, svømning, yoga eller andet, skal indgå i min hverdag, som det naturligste i verden. Jeg vil bare være sund og stærkt – Nååå ja og så ville jeg nok lyve for mig selv, hvis jeg sagde at jeg ikke også gerne ville smide de klassiske 5 kilo. Det lyder måske ikke særlig sejt at sige, men det vil jeg sgu gerne og jeg har “kun” snakket om det i to år nu. Flot, Emilie. En dag sker der, det ved jeg. Hep lige på mig, ikke?

Ps. Line min træner har lavet en jule e-bog, som via en 25-siders PDF guider dig til en sundere jul. Jeg har allerede smugkigget og der er virkelig mange gode og relevante opskrifter f.eks på æbleskiver, dadelkugler, Ris A La Mande osv osv. Derudover er der også en masse gode råd til hvordan du overordnet skaber en sundere jul. Meget interessant og inspirerende læsning!
PDF’en koster 79 kr og kan købes ved at sende en mail til line_hansen87@hotmail.com med dit navn og din adresse. Betaling er via Mobile Pay eller bankoverførsel.

Blot et lille tip fra mig.

Jeg håber I nyder onsdagen? Er der i øvrigt andre der træner i Sporting Health Club? Jeg kunne godt bruge en makker, når dette forløb er overstået og når vi er hjemme fra ferie i slut januar..

3 kommentarer

 • Det er så dejligt med de dér faste venindedage, det har vi også! Så dejligt at få sørget for at ses <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Det lyder bare rigtig godt med tirsdagsgryde! Og det er altså også rigtig spændende og høre om dit træningsforløb. Jeg hepper i hvert fald rigtig meget! Og ønsker mig selv sådan et forløb, når jeg er færdig med at være gravid til midt januar:-)

  … Hvis du nu skulle have været i gang tidligere, hvor tidligt havde det så været realistisk? Jeg er bestemt ikke fanatisk, men håber at komme i gang 3 mrd. efter fødslen, men er det mon overhovedet realistisk? Og hvor meget betaler man sådan cirka for sådan et forløb?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Åh jamen jeg tror da sagtens det er realistisk at starte op efter 3 måneder hvis det er ønsket. Personligt var jeg der slet ikke dengang jeg var på barsel. Jeg ville bare hygge, gå lange ture og bruge al min tid på Saxo. Da jeg trænede i fredags så jeg to mødre som trænede sammen og havde babyerne med. Det så skønt og uproblematisk ud. Så hvis du har lysten og overskuddet m og din baby er nem, burde det ikke være noget problem. Du kan se alle Lines priser på hendes hjemmeside, så har du en idé om hvad det kommer til at koste 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mangler dit barn en legekammerat?