Svar part 3

Søndag

unnamed-6

God søndag formiddag i stuerne.

Jeg håber I har nydt jeres weekend indtil videre? Her har stemningen været noget trykket, grundet det helt forfærdelige der er sket. Det er skrækkeligt. For mig bringer det, udover, en kæmpe sorg, også en angst med sig. Jeg bliver simpelthen så bange og i går da valget stod mellem at tage ud og drikke vin med en veninde eller blive hjemme og se fodbold sammen med C og hans venner, valgte jeg det sidste – og jeg elsker vin og kan ikke lide fodbold skal det lige siges. Sådan skal det jo ikke være, det ved jeg godt. Jeg havde bare behov for at være hjemme i trygge rammer, hvor Saxo lå og sov lige inde ved siden af. Pyha. Hvad er det dog for en verden vi lever i.

Vi må være taknemmelige for hver dag, noget som jeg egentlig synes jeg er ret god til at være.

Nu siger jeg lige noget helt, helt andet, som til dels også handler om taknemmelighed:

Saxo sover så vanvittigt godt om natten. YES og jeg elsker ham for det. Siden i sommers er han ikke vågnet før kl syv om morgenen, og de fleste morgener har den været 07.30, men for os er klokken syv helt perfekt. Meget få gange siden i sommers er han vågnet klokken fire om morgenen, hvor han jo overhovedet ikke har været udhvilet. Han er vågnet af en våd ble, en sok der er faldet af eller noget andet dumt.
Men helt overordnet sover han altså bare fantastisk. Han går dog også lidt senere i seng nu. Typisk klokken 20 og nogle aftener senere. Han sover igennem hele natten, vi hører intet til ham, det er såååå rart.

Jeg husker alt for godt det første år af hans liv, hvor man aldrig rigtig vidste, hvor mange gange man skulle op om natten, og jeg som troede det aldrig blev bedre. Det blev det – og det bliver det – til alle jer der sidder derude med en baby, der ikke vil sove om natten. Fat mod, det bliver bedre.

Søvn er jo så forbandet vigtigt for ens velbefindende. Når det er sagt, kan man vænne sig til rigtig meget, således at sådan et første år med baby rent faktisk er til at holde ud, for det var det jo på daværende tidspunkt. Jeg skulle bare ikke nyde noget lige nu..

Anyway, kan I have en god fantastisk søndag. Her står den på ren afslapning. Nå ja og så skal jeg se om jeg kan få tid til at lege lidt med min nye computer og telefon! Juhu jeg valgte, efter jeres mange gode inputs på IG, en Macbook Pro fremfor en air. Det tror jeg er det helt rigtige valg. Og så en kæmpe stor Iphone 6s + Den skal jeg og mit dårlige syn nok blive glad for ; )

Ps. I skal lige huske at deltage i min konkurrence her. Der er virkelig gode vinderchancer og jeg finder en vinder i aften : )

   

4 kommentarer

 • sara

  tak tak tak!! her er Lucas 10 mdr og ved aldrig hvor mange gange han vågner… hvornår stoppede Saxo med at spise om natten??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Da han blev et år. Vi tog en kold tyrker og det var den bedste beslutning nogensinde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror det med søvnen hos børn er SÅ individuelt 🙂 Lucas (på alder med Saxo) vågner stadig 1-3 gange om natten og står op kl. 5, men engang bliver det nok bedre.. Om ikke andet bliver han gammel nok til at stå op selv engang 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Ja selvfølgelig er det det, men tænker alligevel at de fleste sover bedre efter det første år. I hvert fald de børn i min omgangskreds : )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svar part 3