Min garderobe

Bobles

IMG_7577bobles2

God formiddag i stuerne! Vi er blevet beriget med lidt nye Bobles produkter herhjemme (gave fra Bobles) og hold nu op, den mindste af os har åndssagt meget sjov med “bilen”, som er en del af Bobles nyeste tiltag “Transportserien”. Serien indeholder også en båd og et fly, men der var ingen tvivl om, at Saxo selvfølgelig skulle have bilen, eftersom hele hans verden drejer sig om biler for tiden. Og han drøner rundt på den. Den er lille og hurtig og han er væltet SÅ mange gange, men han synes bare det er en sand fest! Den dreng er så vild. Ville gerne have fanget et sjovt billede, men det har været umuligt for mig. Han er simpelthen for hurtig, haha!

Ud over transportserien har Bobles nu valgt, at indføre deres grå serie, som en fast del af deres sortiment. Dét er jeg glad for. Bobles er nemlig noget vi herhjemme har stående i stort set alle rum og derfor synes jeg det er fedt, at det ikke “fylder for meget”. Bobles er jo kendt for deres mange skønne farverige produkter, men jeg synes det er dejligt, at det grå tiltag er kommet for at blive. Virkelig. Vi har tilføjet “Myreslugeren” til hjemmet og den er ret fantastisk, fordi den kan bruges på SÅ mange forskellige måder.

IMG_7623 IMG_7646 bobles3 Untitled-1 bobles

Hvilke Bobles produkter har jeres børn mest glæde af? : )

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min garderobe