Musling

Glædelig jul

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rigtig glædelig jul!

Lige om lidt, når klokken slår 15 starter vores, som skal holdes hos mine forældre lige rundt om hjørnet. Det er som oftes mine forældre der lægger lejlighed til juleaften, da de er dem af familien som har mest plads. I år bliver vi C, Saxo og jeg, mine forældre, min bror, min søster, min farmor, farfar, moster, onkel og så kommer C’s mor også. Det bliver SÅ hyggeligt.
C og jeg har siden vi har mødt hinanden faktisk holdt jul sammen. Det har altid føltes som det rigtige at gøre. Jeg tror at vi til næste år, såfremt vi er flyttet i en større lejlighed, vælger at holde det hos os. Men nu må vi se : )

Og ang. maden i aften: Jeg skal have kartofler, brune kartofler rødkål, frisk rødkålsalat og så har min mor lavet en nøddepaté med champignon til mig. Det får jeg stort set hvert år, nu jeg ikke spiser hverken flæskesteg eller and. Opskriften er noget lignende denne, og den er altså åndssvagt god, også når det ikke er jul kunne jeg forestille mig : )

Og hermed lidt billedespam fra dagen i dag:

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har i øvrigt iført mig festtøjet, som i år betår af den lækreste bløde lædernederdel + bluse fra Munthe’s nye kollektion, der kommer i butikkerne lige straks. Det kan I glæde jer til : )

1 kommentar

  • Charlotte

    Sikke dog en fin nederdel. Den må jeg holde øje med 🙂 Og rigtig god jul til dig og dine

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Musling