Ferie

Mandag

Processed with VSCOcam with a6 preset
Processed with VSCOcam with a6 preset

Jeg har netop slået mig ned i sofaen, efter en lang, men ret herlig dag. I morges kl 9 hentede
min veninde Saxo og jeg og sammen kørte vi til intet mindre end Grøndalscenteret, hvor vi mødtes med Tobias og Hannah. I Grøndalscenteret har de åbenbart et legeland for børn, som da skulle prøves, når nu vi alligevel holder ferie. Og det var et stort hit hos Saxo og min venindes søn : )
Jeg synes jo inderst inde, at sådanne steder er lidt forfærdelige, men hvad gør man ikke for sine børn. Det er virkelig sandt, at hvis børnene er glade er forældrene det også.

Her til aften har jeg, sammen med verdens bedste Mie og Kathrine, afholdt et lille juleshoppeevent hos Hvisk. Der blev serveret god mad fra Fars dreng og det var SÅ hyggeligt. 1000 tak til jer der kom forbi : )

Jeg er glad helt ned i maven over livet.

Processed with VSCOcam with a6 preset Processed with VSCOcam with a6 preset Processed with VSCOcam with a6 preset Processed with VSCOcam with a6 preset Processed with VSCOcam with a6 preset

2 kommentarer

  • Det var så fint et event hos Hvisk, jeg er bare ked af at jeg havde købt mig fattig i julegaver så jeg ikke kunne få nogle af de smukke øreringe med hjem!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

    <3 <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferie