Mandag

Min garderobe

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har de seneste år tænkt en del over, i langt højere grad at implementere kvalitet fremfor kvantitet i min garderobe. Førhen har jeg gjort mig selv et utal af fejlkøb, baseret på, at det jo alligevel ikke rigtig kostede noget, så jeg kunne lige så godt købe det med, når nu jeg var igang. Sagen er bare den, at jeg faktisk meget sjældent er blevet glad for de hurtige og billige køb. Kender I det?
Men som sagt er jeg med alderen blevet så meget mere bevidst. Bevidst om min egen stil, hvad der passer godt til min krop, hvilke styles jeg har tendens til at blive gladest for og sidst men ikke mindst hvilke slags materialer som bare holder og holder.

Nu er det ikke fordi jeg skal spille hellig, jeg laver skam stadig fejlkøb sommetider, men jeg ér blevet langt bedre, det er jeg.

IMG_4751

Et af mine seneste køb (gave), som jeg bare VED jeg vil være glad for i virkelig mange år, er denne sorte højhalsede bodystocking fra Wolford. Har stort set lige fået den og har allerede haft den på virkelig mange gange, hvorfor jeg nu planlægger at hamstre den i flere farver, så jeg i det mindste har lidt at skifte mellem ; ) Den er helt igennem skøn (hvilket vel lidt giver sig selv når den er fra Wolford) og fås i øvrigt her. 

IMG_7587
Processed with VSCOcam with a6 preset

Jeg håber I får en skøn tirsdag. Her står den på julehygge med mine to drenge, Body-Sds hos Kim og SÅ skal C og jeg ud og spise i aften. Juhuuu jeg glæder mig : )

4 kommentarer

 • Maria

  Hej Emilie, hvor er din fine nederdel fra? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Det er denne fra Other Stories. Så skøn : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Øv. Jeg kommer ikke direkte til linket. Kan du fortælle mig hvad den hedder? 🙂 den ser virkelig også fin ud og ligner den perfekte skater skirt 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Det er så mærkeligt at man ikke længere kan linke direkte ind til en bestemt vare hos other Stories. Nederdelen hedder pinstripe skirt og er på tilbud lige nu : )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandag