Tatoveringsfjernelse

Bliss Balls

P1281348 P1281346

Jeg ved ikke hvad der gik af mig her i morges, men jeg fik pludselig lysten til at gå i krig med en omgang “Bliss Balls”, som et sundere alternativ til søde sager. Der er grundet dadlerne dog stadig meget naturligt sukker i, hvorfor de stadig skal spises med måde. Medmindre man selvfølgelig har lyst til bare at spise løs – så skal man da gøre det.

Anyway., jeg har aldrig lavet dem før, så det gik ikke helt som smurt, bogstavelig talt. Jeg havde købt soltørrede dadler i stedet for almindelige og de er jo som navnet afslører tørrede = meget svære at blende. Flot, Emilie. Men det gik til sidst, kan dog ikke anbefales ; )

Vil I have opskriften? Ok I får den her;

1 dl mandler
1 dl cashewnødder
20 dadler (ikke tørrede)
2 spiseskeer smeltet kokosolie
1 spiseske chia frø
2 spiseskeer kakaopulver
En lille smule salt

Jeg startede med at blende nødderne for derefter at putte dem i en skål, blende resten og til sidst røre det sammen. Herefter formede jeg kugler af dem og vendte dem i hhv gurkemeje, acai og spirulina-pulver.

Efter 30 minutter i køleskabet var de perfekte! Mmmm.

Hav en skøn torsdag <3

 

 

   

2 kommentarer

  • Charlotte

    Godt tip er at hælde kogende vand over de tørrede dadler, så bliver de nemmere at blende 😉 har selv gjort selvsamme fejl!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tatoveringsfjernelse