Interior-drømme

Dagbog

Untitled-1

I dag har været en ret fantastisk dag og jeg har sørme ført dagbog over den, hvis nogen skulle være interesserede  ; )

Klokken 8.30 cykler jeg mod vuggestuen, med Saxo bagpå. Vi gør stop på lagkagehuset inden vi rammer vuggestuen, og deler en bolle med smør, en rødbedejuice og en kakao. Så hyggeligt.

Efter aflevering tager jeg forbi undo-it, hvor jeg har bestilt tid til laserbehandling af mine tatoveringer, som jeg arbejder på at få fjernet. Det var ikke just behageligt, men Guner, som behandler mig, er så dygtig og ved, at jeg bare gerne vil have det overstået så hurtigt så muligt. Så det går vitterligt lyn-hurtigt. Men av, det er ikke for de sarte.

Klokken 10 står jeg foran min venindes opgang i Nansensgade med boller, kage og en barselsgave under armen. Min kære barndomsveninde har nemlig født den lækreste lille dreng mens jeg har været i Australien og vidunderet skulle selvfølgelig forkæles. Det er simpelthen virkelig stort sådan at møde et helt nyt menneske for aller første gang. Og også pludselig at se sin veninde som mor. Det er vildt <3

Klokken 11.30 er jeg hjemme igen og får arbejdet foran computeren, indtil jeg klokken 14.20 atter står i vuggestuen. Saxo springer op da han ser mig, og gider hverken have den bolle han er ved at spise eller vinke farvel til stuen og pædagogerne. Han ville bare hjem. Og det kommer han.
Vi runder dog lige Urtehuset, da jeg skal have fat i frisk gurkemeje. Jeg er blevet helt besat af at spise den lille orange rod, som jo eftersigende skulle være så sund så sund. Jeg bruger det i alt, både som pulver, pilleform og ja, friskt når jeg kan komme til det.
Da vi er hjemme skynder jeg mig at lave en stor kande frisk juice. Jeg bruger gulerod, selleri, æble, citron, ingefær og gurkemeje. Juicen blev super lækker og Saxo, som ellers ikke plejer at være til sådan noget, drak et helt glas selv. Succes!

Klokken ca 16 får vi besøg af Marie og Nestor. Os piger drikker te og tøsesnakker, mens ungerne leger for sig selv. De er blevet rigtig gode til at lege med hinanden, hvilket er en kæmpe fordel og virkelig sødt at overvære.

Klokken 17.30 starter jeg på maden. Vi skal have hjemmelavet pizza – det er så nemt og alle er vilde med det her i huset.

Klokken 18.10 kommer C ind af døren efter en lang arbejdsdag. Vi kysser hinanden, spiser pizzaen sammen ved spisebordet og så står den på ren hygge inden vi klokken 20 siger godnat til Saxo.

Og nu er klokken blevet 21.03. Jeg ser et program om børn med ADHD på DR (spændende) og om lige så snart det er slut er jeg den der rammer puden. Jeg går virkelig tidligt i seng for tiden, men til gengæld vågner jeg helt frisk og veludhvilet klokken 6 og kan nå i bad inden resten af hytten vågner. Det har jeg aaaldrig gjort før, men det er altså ganske rart at vågne på den måde : )

 

 

7 kommentarer

 • Carina

  Ja undskyld hvis jeg lyder lidt sur, men hvordan kan sådan en dag være din hverdag? Det lyder som om, I har rimelig mange penge og det hænger da slet ikke sammen med så lidt arbejde du laver… Jeg bliver sgu lidt harm. Tænk på os der knokler hele dagen for at kunne være sammen med vores børn og ‘dele en lækker chokomilk på lagkagehuset’. Jeg synes det lyder snobbet og giver et underligt og forvrænget billede af en hverdag med børn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Hej Carina

   Det var dog ærgerligt, at du sådan kan blive harm over, at en kvinde, som du tydeligvis ikke kender, har haft en stille rolig og hyggelig morgen med sit barn. Æv.

   “Det lyder som om, I har rimelig mange penge og det hænger da slet ikke sammen med så lidt arbejde du laver”. Den kommentar viser tydeligt, at du som sagt ikke kender mig eller os. Men nu får du den lige:

   Vi har vores egen virksomhed, som vi har startet selv helt fra bunden. Min kære mand knokler r… ud af bukserne. Og for at han kan gøre det, samtidig med at hverdagen med et barn hænger sammen på den måde vi ønsker, er der en der er nødt til at arbejde mindre – og det er så mig. Derfor er det mig der primært tager mig af det daglige – Tøjvask, madlavning, henter og bringer vores lille søn. Sådan har vi begge det rigtig rigtig godt med. Vi har prioriteret at jeg bruger så meget tid som muligt med vores søn, fordi vi trives sådan. Det betyder ikke at vi har specielt mange penge eller er snobbede?!

   Derudover er jeg så heldig at jeg tjener penge på denne blog. Det betyder at jeg kan arbejde hvor som helst og når som helst. Jeg kan f.eks arbejde om aftenen når min søn sover og på den måde giver det mig frihed til bl.a at hygge lidt ekstra om ham om morgenen. Der er ikke så meget stress på og sådan trives jeg nu en gang bedst.

   Mht til at give et underligt og forvrænget billede af en hverdag med børn, så synes jeg altså det er lidt tarveligt sagt. Jeg viser vores realistiske billede. Jeg er sikker på at der også er andre familier der lever noget lignende som os. Selvfølgelig er der også familier der lever helt anderledes med to fuldtidsjobs og jeg er sikker på, at de har valgt at leve sådan fordi de trives med det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Carina

   Ej undskyld det var vist skrevet i et øjebliks magtesløshed. Selvfølgelig skal I da bare gøre som I gør. Og hvor er det dejligt at du har så god tid til jeres søn. Tak fordi du gad at svare. Du kan bare slette ovenstående kommentar. Den var lige tankeløs nok på en dum og grå onsdag. Nettet er farligt direkte når følelserne pludselig rammer og undskyld for den nedladende tone.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Hyggelig læsning!
  Hvilken en af dine tatoveringer er det, som du skal have fjernet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hej Emili

  Undskyld hvis du har nævnt det andetsteds men hvor mange tatoveringer har du og hvad koster det egentligt at få fjernet? Er det fordi du har fortrudt motivet eller fordi du helst vil leve uden? Det var bare nysgerrighed der drev mig til tasterne..hehe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Jeg har 11 små på hænder og armen. Prisen afhænger af størrelse på dine tattoos, tjek undo-it for info.

   Jeg har ikke som sådan fortrudt, men tatoveringer har ingen betydning for mig og jeg er blevet lidt træt af at se på det samme i så mange år : )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Interior-drømme