2

En fødselsdagsfest

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Efter fire hele dage med regn non-stop her i Sydney, er det gode og varme vejr nu endelig kommet tilbage. Og forhåbentlig holder det resten af vores ferie. Thank god! At skulle være indendørs med en 2-årig er bestemt en udfordring. Hjemmefra blev vi enige om, at ipad-brug skulle begrænses til et absolut minimum på turen, men lad mig bare sige, at det ikke holdte spor under regnvejrsdagene. Anyway, vi fik det bedste ud af det, men jeg er enormt glad for at det er slut nu.

Det er simpelthen utroligt hvor hurtigt sådan et vejr kan skifte. I går gik vi en tur ned på Little Manly Beach, og den var mennesketom, hvilket var forståeligt nok, for det regnede, blæste og var virkelig koldt. I dag har været en helt anden snak. 25 grader og en skyfri himmel. Skønt!

Så C, Saxo og jeg har brugt hele formiddagen på stranden. Det er virkelig en succes at være på stranden med Saxo. Han chiller så meget i det og kan sidde ufatteligt længe med sin spand og skovl og grave i sandet. Derudover elsker han vandet. Stranden er afslapning for alle parter, lidt som et lille helle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Grundet vejret rykkede vi Saxos fødselsdagsfest fra i går til i dag. Det er jo sådan noget man kan, når nu ens barn stadig er for lille til at forstå det hele rigtigt ; )

Vi mødtes med min familie klokken 17 på stranden og havde taget sushi, snacks og vin (som jeg stadig ikke må drikke, grundet antibiotika-behandling, arghhh) med. Min faster havde sørget for en lækker lille choko-rødbedekage, med to små lys i.

Saxo fik fine gaver, bl.a en gravko og en brandbil og så havde vi købt en stor, temmelig grim, tøjhund til ham. Haha. Han er virkelig besat af hunde, hvilket var grunden til vores køb, men hunden sagde ham intet. Køretøjerne var det der hittede. Det kommer ikke bag på mig, for han har aldrig nogensinde været til bamser. Han synes de er totalt uinteressante.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

^^^ Helt ok fødselsdags-location, ikke? : )

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

^^^ Her I Australien er sushi på mange måder meget mere udbredt end i DK. Du kan få sushi ALLE steder og hvor det i Danmark, er sådan lidt en fin spise, er det anderledes her. Klart du også kan finde top-lækre og virkelig dyre sushirestauranter, men der er også meget simpelt og billigt (og stadig virkelig godt) sushi. De har f.eks et stort udvalg af hand-rolls, som jo lægger op til, at man lige hurtigt snupper en sushi-rulle på farten. Nå ja, og så kan du få tun fra dåse i alle ruller også. Ikke særlig fancy, men det smager åndssvagt godt og er super børnevenligt ikke mindst.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Er stor fan af konceptet hold Saxos fødselsdag på en strand og håber lidt på, at det er noget vi kan gøre igen til næste år- selvom familien i DK nok ikke synes om den idé. Oh well, man kan ikke gøre alle tilfredse, vel?  : )

Har I det godt derhjemme? Jeg kan forstå at vejret er temmeligt vildt, med minusgrader og sne? Jeg håber I kan holde det ud. Husk det snart er forår!! : ) Nu vil jeg lægge computeren fra mig og hoppe i seng. Godnat.

Ps. Min kjole er fra Munthe og noget af det skønneste at have på her i varmen. Jeg er og bliver bare en sucker for maxikjoler. Går nærmest ikke i andet her.

2 kommentarer

 • britt

  Hej Emilie

  Tillykke med din lille mand:) Det er virkelig en smuk kjole. Jeg har prøvet at finde den uden held. Er den fra sidste år?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline B

  Har i været på Four Pines brewery og drikke en god øl og spise frokost? En klar Sydney-favorit for mig (der ellers er bosat i Melbourne og sværger til, at vores restauranter er bedre 😉 ). En anden er Hugos, som ligger nede ved kajen – én af de bedste pizzaer jeg nogensinde har smagt! Begge beliggende i Manly, så i har nok været der. Ellers er tippet givet videre. Jeg MÅ altid med færgen over og besøge begge, når jeg er i Sydney 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2