Bliss Balls

God weekend

img_7730-2

Fredag er og bliver min yndlingsdag (sammen med lørdag også, surpriiiise) og i dag var den altså bare lige en tand bedre. Startede ud med 2 års undersøgelse af Saxo hos vores læge. Han ligger vægtmæssigt lidt under gennemsnittet og højdemæssigt lidt over. Men alt var fint der.

Efter lægen tog vi op i DGI byen og mødtes med min veninde og hendes Egon, som er præcis et år ældre end Saxo. Det er 1000 år siden, jeg sidst har været i svømmehallen med Saxo, så det var så rart at gøre det igen. Han elsker det nemlig. Men han kommer der jo også hver søndag med min far, så han er virkelig vant til vandet, hvilket man slet ikke er i tvivl om. På med svømmevingerne og så bevæger han sig hurtigt og let igennem vandet, uden frygt. Det er fedt.

Da jeg kom hjem fik jeg en rigtig god mail. Den der drømmelejlighed, som vi ellers troede var blevet solgt, er det alligevel ikke. Så nu skal vi altså se den i næste uge. Vi har stadig møde med banken på tirsdag, så det bliver viiiirkelig spændende. Uha…

Ellers ikke så meget herfra. Jeg ville blot ønske jer en god weekend. I morgen går turen mod Fyn, hvor C og jeg skal til bryllup hos vores gode venner Marie og Thomas. Jeg glæder mig virkelig meget! Saxo skal passes hos mine forældre og jeg glæder mig allerede til at se ham igen søndag eftermiddag når vi returnerer. Jeg er håbløs jeg ved det ; )

   

5 kommentarer

 • Lyder spændende med lejlighed og bankbesøg. Vi går selv en lidt for spændende uge i møde med mange ting, der skal falde i hak for at vi kan få vores drømmehus, men vi krydser fingre 🙂 Jeg glæder mig til at høre om jeres besøg i lejligheden og ikke mindst banken.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Det lyder skønt! Er det så en stuelejlighed, så Saxo kan rende ud og ind? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Nej : ) Vi vil ikke bo i stuen, selvom det på nogle punkter nok ville være smart : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Uhhh – hvor spændende 🙂 hvor mane kvm er den lejlighed I kigger på? 🙂 vi er selv ude og kigge lidt på lejlighed i Aarhus 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bliss Balls