En ferie lakker mod enden

Hej kolde København

Processed with VSCOcam with a6 preset

Vi er hjemme! Vi landede i går mandag kl 12.20 og da klokken blev 18, kunne ingen af os holde os oprejste længere. Efterfølgende sov vi sødt til klokken 01.30, hvorefter vi alle tre pludselig var lysvågne. Hej jetlag! Heldigvis faldt vi i søvn igen klokken 4 og sov derefter til klokken 8 i morges. Saxo har sovet lur til normal tid i dag, så jeg er fortrøstningsfuld i forhold til at ramme vores normale rytme allerede i dag – selvom jeg godt nok føler mig noget zombie-agtig i skrivende stund.

C var virkelig hardcore, og valgte at lægge møder ind allerede fra klokken 9 i morges, mens Saxo og jeg lige tager det lidt mere stille og roligt. I dag har derfor været en slappe-hygge dag for os, hvor Saxo har fået leget med alt sit legetøj (som har været yderst savnet) og jeg har fået vasket en masse masse tøj.

Jeg kan mærke, at jeg synes det er virkelig rart at være hjemme igen. Jeg kommer til at savne Australien helt vildt og især vandet, varmen, lyset, min familie + en masse andre ting, men hvor jeg dog nyder, at være hjemme i vores helt egen lejlighed og ikke mindst sove i vores egen seng. Det er jo simpelthen det bedste. Ude godt, hjemme bedst : )
Til gengæld må det gerne se at blive forår i en fart nu. Jeg er godt nok ikke fan af minusgrader. Pyyh.

Nu glæder jeg mig bare til at komme “ordentligt igang” med 2016. Er så top-motiveret lige nu. Det allerførste bliver at få noget struktur på min hverdag. Når man sådan arbejder hjemmefra og for sig selv, kan der nemlig hurtigt gå kuk i den. Specielt fordi jeg jo ikke bare beskæftiger med med én ting. Jeg har både bloggen her, Just Spotted, Moodings, og endda et helt nyt projekt på bedding. Jeg vil have lavet en helt klar plan, så jeg (sådan stort set) hver dag altid ved, hvad jeg skal gå igang med hvornår. Lyder det ikke godt? Det synes jeg ; )

Så vil jeg finde tid til at træne. Jeg havde jo min dygtige personlige træner Line på i december og forløbet hos hende var så godt. Men det er klart, at en pause på fire uger, tager mig tilbage på stort set nul. Det var godt for mig at træne. Jeg blev glad, fik energi, følte mig godt tilpas og det vil jeg virkelig gerne prioritere igen. Jeg skal bare lige finde en konstellation, så det hele går op.

Saxo er som altid første prioritet og det betyder enormt meget for mig, at jeg stadig kan give ham korte dage i vuggestuen. Faktisk pønser jeg på, at give ham en ugentlig fridag sammen med mig herhjemme, men jeg skal lige have fundet hoved og hale i det hele først.

2016 jeg er så klar på dig : )

Hermed endnu en omgang billedespam fra skønne Australien x

Processed with VSCOcam with a6 preset
OLYMPUS DIGITAL CAMERAProcessed with VSCOcam with a6 preset Processed with VSCOcam with a1 presetProcessed with VSCOcam with a6 preset Processed with VSCOcam with a1 preset OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a5 preset OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCOcam with a6 preset Processed with VSCOcam with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4 kommentarer

 • Katrine Winsløv

  Hej 🙂 Fine billeder! Jeg tænkte blot på hvor din fine lange kjole er fra? den med leopardmønster?

  Hilsen Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Emilie, velkommen hjem til jer alle tre! Ser ud til i har haft en fantastisk ferie!
  Min kommentar handler faktisk om noget helt andet end jeres ferie, jeg kom nemlig til at tænke på dig, da jeg læse dette indlæg hos Mette-Marie: http://twinpeaks.dk/2016/01/det-tager-to-aar/ Hvad er din opfattelse af at blive mor, i forhold til det hun skriver? Det kunne være helt vildt spændene at høre lidt om det emne hun tager op, fra dit perspektiv hvis du har lyst til at skrive om det selvfølglig 🙂
  Rigtig god onsdag,
  Kh Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Håber at I har haft en fantastisk ferie 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En ferie lakker mod enden