En kælketur

Interior-drømme

bolig

HER, HER ,HER. 
HER, HER, HER,
HER, HER, HER, HER,

Der er intet nyt ang. de der boligdrømme . Drømmelejligheden blev selvfølgelig solgt dagen inden vi havde en fremvisning, men vi har stadig et møde med banken her i starten af februar. Selvom det hele er enormt spændende, så tror jeg ikke vi kommer nærmere et nyt boligkøb her i 2016. Alting til sin tid og vi må se hvad der sker : )

Men. Jeg kan ikke lade være med, at drømme om indretning af sådan en potentiel splinterny lejlighed og alle de åndssvage materialistiske ting, der bare ville gøre sig så godt i sådan en bolig. Kender I ikke det, at man sommetider kan være kørt lidt fast i f.eks indretningen, nårman har boet i det samme i flere år? Det er jo egentlig lidt dumt, da forandring altid fryder og man behøver bestemt ikke flytte væk for at få fornemmelsen af nyt. Det kræver vel egentlig blot en lille makeover f.eks i form af nyt fint interior.

Selv drømmer jeg om alt, alt for mange ting pt. Jeg drømmer om, at udskifte alle vores plakater med nye (lige præcis dette burde være muligt haha ; ). Så drømmer jeg om et nyt stort spisebord med mindst 6 stole omkring. Jeg drømmer om nye lamper i stort set alle rum og et nyt garderobeskab, hvor der er godt med plads og gerne til mere end bare tøj. Jeg drømmer om nyt sengetøj og et nyt gulvtæppe til stuen. Sidst men ikke mindst, drømmer jeg om, at indrette et stort flot børneværelse, hvor en del af det skal fungere som et tumlerum med tumlemøbler, gynger osv. Saxo eeeelsker at tumle, så det ville være så fedt, at kunne indrette et sådan rum til ham, hvor han virkelig kunne boltre sig.

Så ovenstående er lidt inspiration, til noget af det der virkelig gerne måtte komme min vej asap : )

Rigtig dejlig mandag til jer x

 

4 kommentarer

 • Helle

  Hej Emilie

  Nu har jeg tænkt på at spørge dig om noget lidt tid, så nu gør jeg det altså bare! 🙂 Jeg er ret vild med det af jeres lejlighed, jeg har set her på bloggen, og min kæreste, vores lille søn og jeg skal finde noget lidt større snart, så jeg er ret interesseret i at finde ud af, om jeres sted kunne være inden for vores økonomiske rækkevidde. Kunne du lokkes til at sende mig info om prisen på den? Nu da I går med begyndende tanker om forholdsvist snart at flytte, så tænkte jeg, at det måske var ok at spørge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Hej Helle

   Det er helt ok ja : ) Vores andelslejlighed koster 1.7 og har en månedlig ydelse på 4000 kr alt inkl. Den er 100 kvm : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle

   Lyder ret fint 🙂 Hvis du husker det, vil du så ikke tippe mig, når I er ved at sætte den til salg? Man skal jo være hurtig med lækre andelsboliger!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Jep : )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En kælketur