Dagbog

Tatoveringsfjernelse

Untitled-2Annonce

Kan I mon huske, at jeg for et års tid siden fortalte om, at jeg havde påbegyndt et tatoveringsfjernelsesforløb hos undo-it?

Sagen er den, at jeg har en del mindre tatoveringer på mine arme og selvom det ikke er noget jeg tænker over sådan i det daglige, så er mine tatoveringer bare altid noget jeg bliver spurgt ind til, f.eks når jeg møder nye mennesker. Ikke at det gør mig noget særligt, men jo flere der har spurgt ind, jo mere har jeg egentlig kunne mærke, hvor lidt jeg synes om de tatoveringer og hvor lidt de betyder for mig. Selv dem, hvor der står min søsters navn, min brors kælenavn, et C for Casper og mine forældres initialer. De mennesker er altså nogle af dem, der betyder mest for mig i hele verden, men jeg behøver ikke en tatovering, for at vise eller huske på det, og det at jeg nu har valgt at få dem fjernet, betyder bestemt ikke, at menneskerne har mistet deres betydning.

Anyway, dengang for et år siden, fik jeg én laserbehandling på alle de tattoos jeg ønskede fjernet og så var det selvfølgelig meningen, at jeg skulle komme igen efter ca 8 uger. Men. Noget i mig afholdte mig fra at komme tilbage. Jeg går ret meget op i at behandle min krop ordentligt. Det gælder bl.a at jeg prøver at få de vitaminer jeg har brug for, jeg spiser økologisk og jeg tænker over, ikke at bruge cremer, makeup og hårprodukter med alt muligt skidt i.

Jeg tror at min udeblivelse bundede i, at jeg blev nervøs for, om sådan en omgang laser nu kunne skade min krop. Jeg ved det jo stadig ikke, da der vist ikke er lavet mange undersøgelser om tatoveringsfjernelse og de bivirkninger det eventuelt kan give. Men for nu, fylder lysten til at få dem væk mere og det må jeg handle på.

C synes jeg er skør. Han elsker mine tatoveringer. Men jeg ved ikke. Jeg er der bare ikke rigtig længere.

Så i tirsdags fik jeg altså anden behandling (på alle 11 tatoveringer) og jeg synes lige, at jeg vil vise jer hvor meget der er sket efter første behandling, for det er faktisk lidt vildt.

Billederne til venstre er fra februar sidste år, inden jeg har fået laser på dem. Billederne til højre er fra i tirsdags, umiddelbart inden jeg fik anden behandling. Så nu er der selvfølgelig sket endnu mere, som jeg viser billeder af næste gang.

Endnu en gang fik jeg super god og professionel behandling hos Undo-it. Skulle I have lyst til at læse om min første behandling, så kan I gøre det her.

Har I selv erfaring med laser og tatoveringsfjernelse?

Ps. Ja det er en sort firkant jeg har på mit håndled og nej den dækker ikke for en gammel x eller et navn. Super pæn, ikke? ; )

   

12 kommentarer

 • Mille

  Koster det penge fra gang til gang? 🙂 Og I så fald, hvis man har en 3×3 cm tatovering på armen, hvor meget tror du så cirka det vil koste?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Du aftaler et beløb med Undo-it inden, så du ved præcis hvor meget du kommer til at betale : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Meget imponerende, at de kan gøre det så fint! Har selv en dum tatovering (tænker ikke over den i hverdagen, men den er bare ikke ret køn;o). Det eneste der lige bekymrer mig ved fjernelsen er at kemikalierne fra tatoveringen, efter sigende kommer ud i kroppen? Ved du noget om det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Ja jeg har det som dig, og jeg tror desværre ikke der er lavet så meget undersøgelse omkring det endnu. Laser på den måde er jo forholdsvis nyt. Men det er noget med, sådan som jeg har forstået det, at når du får lavet en tatovering, begynder kroppen at nedbryde farvepartiklerne med det samme. Det som laseren gør er egentlig bare at hjælpe processen på vej. Så jeg tænker at hvis man skulle være på den helt rigtige side, skulle man aldrig have fået tatoveringen i første omgang.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Den helt sikre side ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej, det er jo lige det- Men den slags tænkte jeg ikke ret meget på, da jeg var 17 år og sad hos Tatoo-Bob i Nyhavn…Og så voksede jeg op og blev sådan en helse-mor;o) LOL!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • nana k

  Jeg har lige fået min 6. Behandling hos undo-it. Bliver skønt når de er væk. Jeg har det nemlig lige sådan – de er ikke vigtige at have længere og jeg er der ikke længere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Præcis. Hvor mange behandlinger skal du have endnu?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • nana k

   De har skrevet 12-14, og da jeg var der i mandags sagde han at nu var vi halvvejs – så planen holder umiddelbart stadig, selvom der er en del farve i nogen af dem og noget turkis i en af dem. Jeg skal til København én gang og prøv den nye maskine til farver de har fået.
   Glæder mig så meget til at have bikini på uden at tænke over dem – har brugt badedragt i 3 år i hvert fald.
   Derudover bliver det dejligt en dag at have en stor mave, uden dem nederst på maven. At være gravid er i mine øjne noget af det smukkeste og så skal de ikke være lige der 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg troede faktisk ikke at det var så let at fjerne rød, men det ser det ud til. Så den er jeg lidt spændt på at følge 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Ja rød skulle vist være en af de sværere farver, men det går ok indtil videre : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bolette

  Hvad er der indeni den sorte firkant? Det ligner at der står noget indeni 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagbog