Vind Libero Touch

By Klip Klap 3 fold

P2031389Untitled-1Annonce

Som sagt, er noget er kommet med posten forleden. En helt fantastisk ting, som jeg har ønsket mig rigtig, rigtig længe. Den passer perfekt herhjemme, ikke mindst fordi vi har en dreng, der jo virkelig elsker at tumle, men også bare fordi vi længe har manglet et møbel der ligesom inviterede til hygge inde på Saxos værelse – og som kunne medvirke til, at vi ikke altid placerer os i stuen. Det er jo primært på Saxos’s værelse, at al legetøjet er.

Så nu er det lille børneværelse fyldt helt op med ting, der kan vitterligt ikke stoppes mere ind, men 3 fold madrassen fra By Klip Klap skulle der altså bare være plads til. Og vi er simpelthen SÅ åndssvagt glade for den. Det lyder lidt måske fjollet, men jeg føler bare, at den allerede nu har gjort en kæmpe forskel for vores dagligdag.

Vi har den stående som på billederne om dagen, men hver aften siden den kom hjem, har vi foldet den helt ud, så vi har kunne tumle og slå koldbøtter samt chille, læse historier og spille puslespil på den.
I går da jeg puttede ham, nød jeg at jeg kunne lægge mig ned på den (den står ved siden af hans seng), fremfor at sidde på en skammel ved siden af sengen. Det var vildt skønt.

Den er i øvrigt så lang, at jeg kan ligge helt udstrakt på den, hvis nu en dag jeg skulle få lyst til at tage mig en lur på Saxos værelse. Nu er Saxo ikke et barn der hverken vågner om natten eller har brug for at sove tæt på os. Nix, han sover aller bedst når vi ikke er i rummet og de få gange jeg har forsøgt at putte ham i vores seng (f.eks ved sygdom), har han overhovedet ikke kunne finde hoved eller hale i det. Anyway, jeg tænker at for de forældre, som måske har børn, som gerne vil sove tæt, så er madrassen perfekt at have stående på et børneværelse.

Vi har valgt den i farven Multi Grey og var virkelig i tvivl om det skulle være den. Det var dog det helt rigtige valg kan jeg mærke. Havde jeg haft en lille pige, var jeg nok hoppet på farven Warm Grey med ferskenfarvede knapper. Simpelthen så fin, så fin.

Min far var herhjemme forleden og udbrød med det samme “hold kæft hvor er den fed den der”, haha. He knows.

Jeg er vitterligt helt oppe at køre over den madras, som I tydeligvis kan høre. Det er vores første By Klip Klap produkt, men jeg har en hemmelig plan om, at erhverve mig hele deres kollektion. I hvert fald den dag vi flytter til noget større ; ) Se f.eks bare denne Day Bed, helt ærligt, hvor skøn er den ikke? Hvem der bare havde plads  – oh well en dag, en dag :  )

P2031387 P2031379 Untitddled-1 P2031384 P2031380 P2031398

7 kommentarer

 • Pernille

  Hvor er dine lækre strikpuder fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Har I prøvet at sove på den? Overvejer nemlig om den også ville kunne bruges som gæsteseng?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emiliblog

   Jep jeg har sovet på den en gang. Den fungerer super fint, omend den er lidt hård : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhh kunne have været så fint med et billede i udslået stilling – er det noget du lægger op? Den ser rigtig fed ud 😉

  Esra
  http://www.2verdener.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Hvad er forskellen på et sponsoreret indlæg og en annonce? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Intet. Jeg kalder det bare annonce og har gjort det et stykke tid nu : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi har den samme i køkken/alrummet. Vi leger på den HVER dag – og når den mindste af os er puttet, sidder jeg på den og ser serier, blogger, arbejder m.m. Den fungerer også rigtigt fint som gæsteseng, skulle jeg hilse og sige. Den er ALLE pengene værd!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind Libero Touch