Lidt nyt til væggen

Et sushi tip

P2171577

Som jeg vist har været inde på før, har vi det med at spise take away ca en gang om ugen herhjemme. Typisk er det torsdag eller fredag, som er de dage, hvor vi har mindst overskud til at lave mad.

Vi har vores klare favoritter, herunder bl.a Maharaja (indisk på Gl Kongevej), Sticks N Sushi, Wokshop mf.

Men. Sommetider er det tid til at ryste posen og prøve noget nyt. Så det gjorde vi, en gang i sidste uge, og det skulle vise sig, at være en god idé, ikke mindst for vores smagsløg ; )

Jeg havde ringet og bestilt på forhånd og efter arbejde kørte C forbi Østerbro til Nori Sushi, hvor han hentede sushi til os alle tre.

Saxo er ikke helt overbevist hvad angår sushi endnu, men jeg tænker at det nok skal komme før eller senere ; ) Kan jeres unger lide sushi?

Vi var til gengæld helt overbevist og sushi’en var fremragende. Ikke en finger at sætte der.

P2171576P2171577

Så det var hermed et lille tip til jer derude, der måske ligesom os, skal have take away i aften (eller en hvilken som helst anden dag) : )

Jeg håber i øvrigt at I får en skøn dag. Jeg har sat mig på yndlingscaféen og allieret mig med min veninde, der ligesom jeg skal arbejde. Når man sådan arbejder hjemmefra er det virkelig rart og vigtigt, at komme lidt ud også x

2 kommentarer

  • Bella ELSKER sushi. Det er faktisk en af hendes yndlings retter og har været det siden, at hun blev introduceret for snart to år siden. Der har vi været heldige 😉 Men hun spiser primært nigiri og tempurarejer. Hun gider ikke tanget i rullerne. Dem beder hun os altid om at “åbne”, haha

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ville sådan ønske, at mine piger på 7 og 9 ville spise sushi, men de vil ikke engang smage på det. Vi skulle nok have startet med at introducere det til dem, da de var noget yngre.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt nyt til væggen