Et sushi tip

Et tip til indendørs aktivitet med børn

unnamed-14

Saxo er yderst glad for at bevæge sig. Det har han alle dage været. Han er super grovmotorisk og elsker at løbe, cykle, hoppe og tumle, og i det hele taget at bruge sin krop.

Derfor er legeplads for det meste altid et hit. Men. I disse kolde kolde dage, så synes jeg det kniber lidt med lysten både for os og for ham.  Det er koldt, vanterne er irriterende og det er svært at bevæge sig ordentligt med en kæmpe flyverdragt på.

Så derfor prøver vi for øjeblikket i weekenderne, at finde på nogle ting, der indebærer indendørs leg.

Saxo er enormt glad for svømmehallen, så der kommer han næsten hver weekend. I dag havde vi dog lyst til at prøve noget andet.

I morges googlede jeg mig frem til, at der hver søndag i DGI-byen, er “Legesøndag” hvor en af deres store haller bliver omdannet til en stor legeplads med madrasser og redskaber.

Så der tog vi hen og det var altså et KÆMPE stort hit! : )
Der var så meget gang i den og Saxo havde en fest- ikke mindst da han mødte en dreng fra sin vuggestue, som han ser meget op til. Han nød det meget, fik brugt kroppen, styrket motorikken og fik brændt en masse krudt af. Gik efterfølgende ud som et lys efter en rugbrødsmad og en lille kakao og sover nu på 2. time.

Så dagens blogindlæg blev hermed til et lille tip, til alle jer Københavnske forældre derude, der har unger, som elsker at røre sig : )

Dejlig søndag til jer x

unnamed-15
unnamed-16

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et sushi tip