Søndag

Happy weekend

unnamed-5

Det er fredag, hurra!! Gæt hvad det betyder? X Factor, sofahygge og ren afslapning for mit vedkommende. Juhuuu..

I onsdags spiste jeg god middag, drak 1 og en halv cocktail + 2 og et halvt glas rødvin på Lulu’s, sammen med Hvisk teamet og en håndfuld skønne bloggere. Jeg var hjemme klokken 22 og gik i seng klokken 23. Alligevel havde jeg massive tømmermænd om torsdagen og da jeg vågnede her fredag morgen følte jeg mig stadig ikke 100% frisk. Hah, så ved man altså bare, at man er blevet gammel, ikke? Min krop er så sensitiv overfor alkohol – specielt dagen efter. Husker ikke at det var sådan før i tiden.. Lille suk..

Derfor står weekenden også udelukkende på afslappende og hyggelige ting med familien. Lige hvad jeg har lyst til.

Måske I har bemærket at jeg i dag har fået et nyt blogdesign? Jeg kommer til at uddybe i et indlæg for sig asap og samtidig vil jeg gerne snakke om sponsoreret indhold og fortælle min holdning en gang for alle så ingen kan være i tvivl. Det vil jeg glæde mig til : )

Ellers bare et RIGTIG GOD WEEKEND herfra. Jeg vender tilbage i morgen x

3 kommentarer

  • Signe

    Ja, dit nye design er simpelthen så lækkert! Meget roligt, stilrent og også inspirerende! Og så må jeg lige rose dig for dit indlæg om angst (og graviditet). Jeg er snart 22 og har først i løbet af det sidste års tid udviklet forskellige tegn på angst, og dine tanker omkring at styre de tanker der måske fremprovokerer et “anfald” giver bare så meget mening. (Jeg læser med en gang hver anden uge, og opdaterer mig så på alt hvad du har lagt ud siden sidst, derfor lander min kommentar altså på et måske lidt irrelevant indlæg)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

    Dit nye layout er SÅ flot!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndag