Fredag

Lidt nyt til væggen

unnamed

Hej med jer. Håber jeres weekend har været dejlig : )
Vores har indtil videre været skøn. I fredags skulle vi som sagt ned hos vores gode venner, for at drikke farvel-bobler. Jeg tænkte at vi bare skulle have et par glas, men det endte med, at vi fire voksne drak, hold nu fast, 5 flasker champagne, mellem klokken 17-20!! Om jeg begriber hvordan det kunne gå til. Vi kommer selvfølgelig heller ikke sådan vildt meget ud længere, måske det var derfor den skulle have hele armen. Haha. Derfor havde vi altså en smule ondt i håret i går lørdag. For det ikke var løgn, skulle C til koncert i går og jeg havde det SÅ godt med, at jeg bare skulle slappe af på sofaen og kunne gå tidligt i seng. Skønt.

Saxo fik desværre feber i går aftes og jeg mistænker frembrud af kindtænder. Han har egentlig aldrig rigtig fået feber ved nye tænder, men han sidder konstant med fingrene helt inde i munden, hvilket han aldrig plejer at gøre. Lille mus. I dag er han heller ikke helt på toppen, så vi har bare taget det helt stille og roligt.

Senere skal vi dog over til mine forældre og spise middag. Det gør vi sådan ca hver anden søndag og det er altid så hyggeligt. I dag er det lidt specielt, for der kommer nemlig en helt særlig person med. En jeg aldrig har mødt før, men en som min søster er temmelig vild med. Hendes nye kæreste! Det er jo altid spændende sådan noget : )

Kan I forresten lide vores nye plakater over sengen? De er selvfølgelig fra Just Spotted og kan findes under Atelier Cph. Jeg synes de er vildt fine.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredag