En lille status

Nyt blogdesign

unnamed-26

Som I måske har set, er der sket lidt forandringer her på emiliblog.dk.  Ja faktisk er der kommet et helt nyt design til. Jeg håber I synes om det.

Jeg selv er helt vild med designet og bliver decideret glad i låget hver gang jeg kigger ind. Skørt at man kan føle sådan om et blogdesign egentlig, men det betyder bare meget, og jeg havde i den grad brug for forandring.

En af de bedste ting ved mit nye design er at mobilversionen virker helt optimalt nu. Endelig!

unnamed-24

Jeg har desuden fået implementeret en læs-mere knap og jeg vil egentlig gerne knytte en kommentar til den – da jeg ved, at en sådan knap, sommetider kan få bloglæsere op i det røde.

Jeg har ofte store og mange billeder med i mine blogindlæg. Jeg synes derfor, at min blog har tendens til at se rodet ud, hvilket har irriteret mine øjne i meget lang tid, derudover har den loadet langsomt.

Derfor har jeg sat læs-mere knappen på. Jeg har ikke sat den på for at få ekstra kliks=tjene flere penge. Helt ærligt, bloggens tal kunne ikke betyde mindre for mig og jeg tjekker dem kun, når jeg skal give dem videre til en samarbejdspartner.

Jeg ser intet galt i at gå op sine tal, men jeg havde bare et behov for at understrege, at det i hvert fald for mit vedkommende ikke handler om det.

Knappen er kommet for at blive, og det er ikke til diskussion. Hihi ; )

12752176_10207849342443893_1015497141_o

Og hvem har så lavet mit design? Jo ser I, det har Celia, en fantastisk dygtig pige, som har helt styr på hvad hun laver. Celia sælger faktisk designet, som hedder BOLD, til den nette sum af 499 kr. Men lige nu kører hun med en rabatkode på 30%, så prisen kommer ned på 349,3 kr.! Rabatkoden, I skal bruge, hedder: LAUNCH30 og den tilføjes ved checkout.

Så kan I altså selv kan få præcis dette tema til jeres blog. Sejt, ikke? Temaet, som i øvrigt er et WordPress tema, er for mig et virkeligt lækkert, brugervenligt og super enkelt design. Det er desuden muligt at ændre det meste i designet, så det passer præcis til ens egen smag. JEG ER FAN!

Her kan I læses Celia’s ord om designet. Og her kan I købe det.

unnamed-25

Håber jeres torsdag har været skøn x

   

10 kommentarer

 • Jeg er simpelthen så vild med det at jeg nu er ved at købe det – men kan ikke finde noget sted jeg kan indtaste rabatkoden? Er den allerede udløbet? 🙁

  – Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Åh ja, den er desværre udløbet. Men heldigvis er designet jo ikke så dyrt, rabat eller ej : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så fint og enkel din blog er blevet! Det er så dejligt! Skiftede selv design for nylig- Vildt dejlig følelse… man bliver glad i maven!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det altså bare fint!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej Emilie!
  Dit nye design er super lækkert, og jeg er især fan af at mobilversion nu virker bedre, da det oftest er der jeg læser dine indlæg.
  Hav en dejlig dag ! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er så tæt på at efterabe dit tema – det er mega lækkert! Og sig mig, er du rykket for dig selv?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Det skal du endelig bare gøre : ) Jeg ligger fortsat hos buzza, men smutter 1.4 : )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille status