Om boligsituationen

Søndag

Untitled-1

Søndag formiddag. Saxo er med morfar i svømmeren, C igang med at vaske vinduer. Og jeg, jeg sidder i sengen og kigger bryllupsinspiration her på computeren. God fordeling, ikke? ; )  Perfekt søndag imo.

Vi kommer nærmere en masse ting i forhold til brylluppet og det er en ret fed følelse. Jeg har på den ene side lyst til at dele alle de tanker vi gør os, og på den anden side lyst til at holde det hele hemmeligt indtil efter den store dag. Må se om jeg ikke kan finde en balance i det, det tror jeg godt jeg kan.

Jeg er ikke specielt god til eller glad for at planlægge og plejer at tage de fleste ting lidt som det kommer. Men planlægning skal der nu en gang til når det omhandler et bryllup, så jeg hanker op i mig selv.

Selve bryllupsfesten har vi heldigvis helt styr på. Vi har nemlig booket et sted, der står for alt. Skønt – så skal vi ikke bekymre os om noget som helst på vores store dag, hvor vi selvfølgelig bare gerne vil kunne slappe af og nyde.
Hatten af for folk der vælger at arrangere og stå for alt selv til sådan et bryllup – mad, personale, borde + stole, pynt osv. Det må være fedt at have sådan et overskud + overblik, men jeg bliver allerede træt ved tanken. Sådan er vi så forskellige.

Men lidt skal vi altså planlægge. For vi vil have en vielse + reception inden middagen. Og det skal gerne foregå udendørs (september du har bare at byde på fantastisk vejr). Jeg har ikke fået tilladelsen endnu, men jeg har søgt og regner da med at den går igennem.

Er der mon nooooogen der har gode erfaringer med at holde sådan en reception og vielse et offentligt sted? Fungerede det?

^^ Og så fik jeg ikke udgivet dette indlæg før her til aften, men resten af dagen gik bl.a med en gåtur udendørs for netop at kigge på gode steder hvor sådan en vielse + reception kan foregå. Til de af jer der kender mig eller har læst med længe, er det sikkert ikke svært at gætte, hvor vi har en idé om, at det hele skal løbe af stablen ; )

Jeg håber jeres søndag har været helt igennem skøn. Jeg er ikke rigtig klar til at det allerede er mandag i morgen, har en stærk lørdagsfølelse her til aften. Kender I det?

 

 

4 kommentarer

 • Gitte

  Hej,
  Jeg blev gift på netop den plæne, som ses på dine billeder, sidste sommer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emiliblog

   Fantastisk. Stod I selv for receptionen eller havde I hyret nogle til det?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Hej 🙂
  Kan se I har besøgt min arbejdsplads, hvor jeg ind i mellem servere til selskaberne.
  Har I set Mielcke & Hurtigkarls Paradehus som er en af Københavns ældste drivhus?
  Super smukt og for mig ideel til reception og vielse i den smukke have.

  Håber I finder den perfekte løsning, men dette er min personlige favorit 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mille

   Undskyld, Paradehuset skal vidst lejes gemmen Haveselskabet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om boligsituationen