Sydney anbefaling

På tur til Ystad Saltsjöbad

P3187693
IMG_7678

Annonce

I fredags tog min veninde og jeg bilen og kørte en tur til det svenske, da vi havde booket os en overnatning på spahotellet Ystad Saltsjöbad, som kun ligger én time og tyve minutters kørsel fra København. Og åhh jeg er glad for at vi prioriterede det, for det var den dejligste tur længe.

Ystad Saltsjöbad ligger 20 meter fra den smukkeste strand og vi var så heldige, at få et værelse med udsigt ud over vandet. Derfor gik vi altså i seng og vågnede op til lyden af bølgesskvulp og det var herligt. Jeg ved ikke med jer, men for mig er det det rene velvære at være tæt på havet. Det gør virkelig noget ved mig.

Fredag eftermiddag gik med at ligge og boble i deres spa-adeling, som både var indendørs og udendørs. Udendørs var det med kig til havet og at ligge der i det varme vand, mærke den forfriskende kulde i ansigtet og samtidig kigge ud på havet (nå ja, og drikke et glas champagne imens) var ret fucking fantastisk : )

Untitlked-1

Efter et par timer, var det tid til at smutte på værelset for at gøre os i stand til middagen. Her fik vi en lækker tre-retters og så blev vi hængende i restauranten og drak vin indtil omkring midnat, hvor vi gik omkuld i vores lækre dobbeltseng. Jeg har en ting for hotel-senge og C og jeg har faktisk af samme grund en kæææmpe seng herhjemme, fordi den netop giver følelsen af, at være på hotel. Haha.

P3187717P3197735

Lørdag morgen sov vi længe og spiste den lækreste morgenbuffet fuld af hjemmelavede gode sager, ja og så gik vi all in på vaflerne, som vi også lavede helt selv. Den fik ikke for lidt med flødeskum, nutella og syltetøj. Mmm ; )

Efter morgenmad tjekkede vi ud og gik en lang tur på stranden, inden vi vendte snuderne hjemad.

Det er helt 100 at jeg vender tilbage til Ystad, for det var simpelthen så lækkert og rart. Overvejer at booke et ophold til C og jeg på hans fødselsdag til maj og krydser fingre for, at han ikke læser med nu : )

P3197748P3187720
P3197798
P3197788

^^^ Jeg var hoppet i min frynselæderjakke, som jeg stadig er SÅ glad for.
P3197753
Untitlkked-2
P3187725
P3197729
P3187669
P3187716
Untitled-1

Annonce

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sydney anbefaling