Bryllups-styling

Brudeskoene i hus

IMG_8495

Rockstuds her (affiliate)

Nå, nu går der sgu bryllup i den her på bloggen. Hele to indlæg i streg, beklager – jeg håber altså I kan holde til det ; )

Jeg har simpelthen købt mig de sko jeg skal have på til brylluppet! Jeg har jo altid vidst, at mine sko skulle være mørkeblå, fordi det simpelthen ikke er mig, at være alt for pæn og sød, hvilket jeg lidt føler at det hurtigt bliver, når kjolen er lang og hvid. Kan I følge mig?

Og Valentino’s Rockstuds ér jo bare vildt flotte og for mig helt perfekte, så selvfølgelig skulle det være dem. Jeg prøvede dem i butikken her i Kbh, inden jeg købte dem online og jeg må sige, at man går så godt i dem. Selvom hælen er ca 7 cm, så føles det faktisk slet ikke som om man har hæle på.

IMG_8500

Jeg var meget i tvivl om hvorvidt jeg skulle tage den højere model i stedet, mest fordi jeg er i forvejen ikke er særlig høj og generelt altid føler mig bare lige lidt mere tjekket, når jeg hopper i et par høje sko.  Men jeg kan mærke, at det er det helt rigtige valg, med de lavere. Især med tanke på, at jeg skal kunne gå rundt i skoene en hel dag + aften.

Nu er skoene jo ikke ligefrem billige, det ville være synd at sige. Og i virkeligheden er det slet ikke mig, sådan at købe sko for så mange penge. Jeg obsesser ikke over sko normalt og det er første gang det er sket, nogensinde. Men hvis ikke man skal give den lidt ekstra gas til sit bryllup, hvornår skal man så?

IMG_8484 IMG_8491

Det bedste er at jeg ved jeg bliver helt åndssvagt glad for skoene – også efter brylluppet, så på den måde gør prisen mig ikke rigtig noget.

Nu bliver den største udfordring, at lade skoene stå på hylden indtil september. Men på den anden side, ville det være så slemt, hvis jeg tog dem i brug inden brylluppet? Ville I gøre det? : )

11 kommentarer

 • Christine

  Hej Emilie
  Jeg skal giftes til maj og har netop fundet de perfekte brudesko (efter at have ledt i hvad der føles som 100 år – havde næsten opgivet)… og det er selvf. disse smukke Valentino sko, som du viser på billedet. MEN, da det er en ældre model er de totalt udsolgt OVERALT!!! Jeg prøver derfor at skrive til dig for at høre, hvilken str. dine er og om du må nogen måde har overvejet at sælge dem. Og hvis ikke, kan du så fortælle om de er store, små eller alm. i størrelsen? Jeg kan forresten se, at du endte med at have nogle andre på, hvordan kan det være?
  Tak for hyggelig og inspirerende læsning på din fine blog!
  På forhånd tusinde tak og god weekend 🙂
  Solskinshilsen fra Aarhus, Christine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Hvilken butik i Kbh har dem? 😶

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hvor er de bare flotte! Har lige købt et par i den høje model, og har også de helt flade som er nogle af mine favoritsko – og jeg synes altså de holder sig flotte længe! 🙂 Jeg ville gå med dem derhjemme i stuen lidt hvis jeg var dig – bare en aften eller to så du lige har gået dem en smule til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er ikke misundelig… Jeg er ikke misundelig… Jeg er ikke misundelig…

  http://satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Ej, de sko er så fantastiske. Min veninde har købt ligende, og de får altså hurtigt et lidt slidt udtryk, så jeg ville nok vente med at bruge dem til dagen, hvis det er muligt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Hej Emilie. Jeg havde samme model på til mit bryllup sidste år, bare i en lysere blå – du kommer ikke til at fortryde dem, det lover jeg dig. Gik dem egentlig ikke til, så de var spritnye på dagen, men ingen vabler eller andet. Helt fantastiske sko. Jeg gemte mine til dagen (også selvom jeg købte mine i marts og blev gift i september), men det må du selv om – jeg elskede, at de var ubrugte på dagen. Held og lykke med det hele. Kh Nina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emiliblog

   Dejligt at høre! : ) Jeg tror jeg lader dem være, men det bliver svært : D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bryllups-styling