En kjole

En dag i brylluppets tegn kind of

Untitddled-1

I dag har stået lidt i brylluppets tegn kan man sige. Ret så skønt. Trods forkølelse, som jeg nu desværre også har fået overført til C, kørte vi, efter aflevering af Saxo i vuggestuen, ind mod byen, hvor første stop var hos Otto Suenson i Dronningens Tværgade. Her stod den på vinsmagning eller nærmere betegnet boble-smagning. Vi holder jo en samlet vielse og reception inden middagen og boblerne skal selvfølgelig være i orden. Jeg ved i grunden ikke ret meget om vin, men med årene er jeg begyndt virkelig at prøve at sætte mig bedre ind i det, fordi jeg synes det er interessant og fordi jeg holder meget af at drikke vin.
Vi fik virkelig god service i butikken og jeg lærte en hel del nyt om vin og særligt om bobler, hvilket var rigtig rart.

Efter at have smagt på en masse lækre bobler, endte vi med to forskellige flasker. én der egner sig godt til fingermaden der skal serveres og en der passer godt sammen med bryllupskagen, som også bliver serveret til receptionen. Jeg er virkelig glad for vores to valg og håber også at vores gæster bliver det ; ) Skååål.

Processed with VSCO with a6 preset

^^^ Cheesy (and we know it) ; )

Andet stop var hos Halberstadt, som er smykkebutikken, hvor vi har valgt at købe vores ringe. I dag var planen, at vi skulle have indgraveret ringene med vores navne. Dog skete det ikke, da jeg åbenbart har tabt mig på fingrene, og derfor skulle have lavet min ring mindre først.
Det er sandt, at jeg har tabt mig lidt over de sidste par måneder (hvilket for mig kun er positivt, da det er noget jeg gerne har ville længe, som mange af jer nok også ved), men helt ærligt, fingrene? Det var måske ikke lige dét sted på kroppen, jeg synes trængte mest. Oh well ; )Har aftalt med Halberstadt at vi får indgraveret ringene til juli i stedet.

Men åh altså. Jeg fik jo så lov at se og prøve min ring igen. Halberstadt har opbevaret den for mig indtil nu, så jeg havde næsten glemt hvordan den så ud. Og jeg døde lidt da jeg så den. På den gode måde. Den er simpelthen, i min optik, SÅ smuk og jeg glæder mig så vanvittigt meget til at gå med den resten af livet. Og til at vise den til jer også.

iss

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En kjole