Om sygdom, arbejde og en rejse

En kjole

IMG_s8600

Affiliate

Hvis ikke I allerede har opdaget det, har jeg en ting eller to for kjoler. Jeg har mange i skabet og er på en eller anden måde altid på jagt efter nye. For når alt kommer til alt er det bare kjoler, som jeg føler mig smukkest i.

For et par uger siden købte jeg en ret perfekt en af slagsen, nemlig denne kjole fra Other Stories. Den er virkelig pæn og har et helt særligt pænt materiale. Jeg har endnu ikke haft den på, men tænker at den vil gøre sig virkelig godt på en lun sommeraften. Nøj hvor jeg glæder mig til sommer nu!

Other Stories har i øvrigt -20% på alle kjoler i dag. Uh la laa.. Lidt typisk at jeg så allerede har shoppet, men så er tippet i hvert fald hermed givet videre.

Untitled-1

Det var bare det. Hej igen : )

Ps. vores spejl fås her og plakat og ramme fås her.

3 kommentarer

 • Hvor er den bare fin!

  http://satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hvordan er kjolen i størrelsen? Den er godt nok fin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emiliblog

   Ej den er viiiirkelig fin. Den er helt normal i forhold til Other Stories’ størrelser. Der er jeg altid en 36. Måske er de i virkeligheden lidt store i deres størrelse, for jeg kan sommetider også passe deres str 34 og jeg er bestemt ikke en 34. Nok nærmere 36-38.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om sygdom, arbejde og en rejse