Ny uge

Finmotorikken

Processed with VSCO with a6 preset

Affiliate

Jeg har for nylig skiftet en masse af Saxos legetøj ud med nyt. Han er gået fra nærmest kun at gide lege med biler eller klodser til pludselig at interessere sig enormt meget for de mere finmotoriske lege, såsom at tegne og male, lave puslespil og lege med modellervoks.

Her den anden dag sad vi en hel time sammen og legede med modellervoks og det var simpelthen så hyggeligt. Er sikker på, at en masse forældre (måske især forældre til piger)?! allerede har siddet sådan sammen med deres poder, men for os er det altså relativt nyt. Inderst inde gemmer der sig en kreativ sjæl i mig. Den er godt meget rusten, men jeg gik til tegneundervisning og på maleskole da jeg var barn og jeg elskede det. Min far og oldefar hhv er og var super dygtige malere og nu kan jeg bare fornemme, at Saxo i hvert fald har lysten. Og det er fedt.

Unlltitled-1

Ovenstående er noget af det jeg har erhvervet:
Øko-modellervoks her, bivoksfarver her, fingermaling her, mundharmonika her, guitar her, xylofon her, puslespil her, hammerbræt her, træbiler her, fiskespil her (fiskespillet var særligt et hit)

Derudover er han super glad for musik. Både at lytte til musik samt at spille selv. Min egen far meget musikalsk og har introduceret ham for både trommer, guitar, harmonika og mundharmonika – som var noget af det første han gav ham i gave. Super fint. Her kan I se en ældre video, som er fra hvor han lige havde knækket koden til hvordan man “spiller” på sådan en. Sødt!

Hvad er jeres børns yndlingslege?  : )

   

2 kommentarer

 • Ej, det elskede jeg også som barn – og da jeg blev en 8-10 år var det et hit med cenit, til at lave små frugtskåle og legesager til mine dukkehusting og magneter til køleskabet 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emiliblog

   Ahh ja, det husker jeg også at jeg har leget med : )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny uge