En dag i brylluppets tegn kind of

Min største inspiration

P8200877

Annonce

For ikke så lang tiden siden, skrev jeg lidt om min kære farmor herinde. Min farmor, som er en helt, helt unik kvinde, og som jeg ser helt utroligt meget op til. Der findes ingen som hende og jeg beundrer så mange ting ved hende. Hendes indstilling til livet, hendes positive sind, hendes mod på alt der er nyt, hendes styrke og selvstændighed og hendes evne til at være fuldkommen ligeglad med normer og “plejer”.

Man skal ikke lade sig narre af hendes pæne ydre. Hun er fandenivolsk og jeg elsker det ved hende.

Og så er der hendes tilgang til børn og børneopdragelse, som jeg i høj grad spejler mig i, som mor til Saxo. Hun er i øvrigt den eneste, som jeg har det sådan med. Den eneste, der kan få mig til at tænke “nååå ja, sådan kunne man jo også sige/gøre det” eller “Nååå ja, måske er det derfor, han nu reagerer som han gør”.

Hun formår virkelig, at gå helt ned i børnehøjde og hun connecter med børn på en helt fantastisk og meget beundringsværdig måde. Hendes tilgang er helt rolig, yderst blid og meget, meget kærlig, og i min optik, helt rigtig.
Er Saxo er ekstra fræk en dag, kysser hun ham og siger han er skøn, fremfor at blive skælde ud eller rulle øjne. Hun anerkender virkelig at børn er børn og at børn kan være larmende, upassende eller te sig tossede – og at det i øvrigt er helt normalt, sundt og OK. Selvfølgelig kan hun sagtens være bestemt og sætte grænser, men hun skælder altså ikke ud på en 2-årig.

Jeg elsker hendes tilgang til børn og jeg har lært så meget af hende.

mallorca-og-at-rejse-med-et-barn-paa-halvandet6
P1010848

Jeg synes det er enormt vigtigt, at vi husker at gøre mennesker, som gør en forskel for os, opmærksom på, at vi sætter pris på dem.
Søndag d. 8 maj deltager jeg derfor, sammen med min farmor, i The Pandora Tour, som netop har dette til formål.
The Pandora Tour handler om, at vi kvinder er unikke, men også om, at vi er et stærkt og sejt fællesskab. Vi skal passe på hinanden og vi skal støtte hinanden i tykt og tyndt, og så skal vi være rige på oplevelser med dem vi elsker. Det med oplevelserne er noget jeg virkelig tænker meget på. Jeg har ikke min farmor for evigt (da jeg var en lille pige aftalte vi dog, at hun skulle med til min 50 års fødselsdag, hvilket betyder at hun i hvert fald lever 22 år endnu og dermed i hvert fald fylder 96 år. Det er målet heh) og netop derfor suger jeg alle oplevelser med hende til mig. Selv de fuldstændig skøre teaterforestillinger, som hun vil have mig med til, og som jeg på dagen ikke altid orker, men som jeg alligevel tager mig sammen til.

Jeg synes det er så vigtigt, at huske på at nyde det her liv, mens det står på og nyde de mennesker der gør det hele værd, og derfor har jeg også inviteret min farmor med til The Pandora Tour.

hej-foraar0 hej-foraar1

The Pandora Tour løber som sagt af stablen søndag d 8 maj på Mors dag. Og hvad går det så ud på?

Jo ser I.. Pandora Tour er en stylet cykeltur i en kassecykel. Man tilmelder et team, som så består af én kassecykel, en fører (det bliver så mig) og den kvinde (min farmor), man nu engang synes skal forkæles. Det koster 75 kr. Man pimper så sin cykel (der er præmier til de bedst stylede) og så er idéen, at man tager sig en hyggelig og rar cykeltur gennem Københavns (forhåbentlig solbeskinnede) gader og stræder, langs Holmens Kanal og alle de dejlige parker.

Jeg synes det er en ret unik, sjov og fin chance for, at forkæle en kvinde, der betyder meget for en, og samtidig støtter man et godt formål. Pandora tidobler nemlig din billetpris og donerer kassecykler til børneinstitutioner og klubber. Sejt!

I kan læse meget mere om touren, samt tilmelde jer lige her. Jeg glæder mig helt vildt og håber på solskin!

Og så håber jeg at vi ses? : )

sondag-42 birthday8 en-dag-i-zoo-23 i-faaarmors-kolonihavehus2 sondag-44 student-24unnamed

1 kommentar

  • Skønt initiativ og dejlig læsning om din farmor. Jeg har desværre ikke selv så mange bedsteforældre tilbage. De sidste flyttede til Fyn for ni år siden. De boede ellers tæt og de var SÅ gode til at forkæle deres gravide barnebarn, når hun ugentligt kom træt forbi efter lange studiedage <3 Nu flytter vi selv 500 meter væk fra mine forældre og onkel og tante og ser frem til at mine egne børn kan få et endnu tættere forhold til deres bedsteforældre og bonusbedsteforældre 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En dag i brylluppets tegn kind of