En kjole

Nye huller i ørerne og en Hvisk rabatkode

Processed with VSCO with a9 preset
Annonce

For to uger siden, fik jeg skudt hele fire nye huller i ørerne. Det har jeg ville have gjort rigtig længe, men er bare altid kommet fra det. Men nu sidder de der og jeg er vildt glad for dem. Det er gået ok med dem, men det er først for et par dage siden, at de er stoppet med at være ekstremt ømme. De er stadig ømme (og lidt røde som I kan se), men nu er det til at holde ud.

Processed with VSCO with a9 preset

Øreringe her, earcuff her, halskæde her (udsolgt pt men kan forudbestilles).

Jeg fik at vide, af kvinden der skød dem i, at jeg ikke behøvede rense dem, men da de efter et par dage, begyndte at gøre virkelig ondt, købte jeg alligevel noget klorhexidin. Der har aldrig været betændelse i dem, ikke noget synligt i hvert fald, men jeg overvejer om det kan være materialet den er gal med? Det er godt nok kirugisk stål, og det burde alle vel kunne tåle, ikke? Jeg overvejer at skifte dem ud med nogle ørestikker i guld i stedet. Måske det kunne hjælpe. Mine ører har i hvert fald aldrig reageret på ægte guld, men de kan godt reagere på sølv og måske også kirugisk stål?

øreeProcessed with VSCO with a9 presetunnamed-1Processed with VSCO with a9 presetøreringe

Den helt store årsag til mine nye huller, er muligheden for at jeg nu kan købe og bruge fine små ørestikker. Jeg har haft mine to huller i øret udvidet, dengang jeg var teenager, og derfor er det kun øreringe, som hverken er for små eller for tunge jeg har kunne bruge hidtil. Og jeg synes jeg er gået glip af så mange fine. Men ikke mere. Så nu  skal der shoppes øreringe og hvilket bedre sted at gøre det end hos Hvisk??

Jeg har lavet mit eget dejlige lille rum hos Hvisk, som indeholder alle mine favoritter, hvor smiley halskæden og ørestikkerne fra Fredes kollektion, virkelig har vundet min kærlighed).
I, mine læsere, får -20% på alt (pånær 14 karat guld, der giver -10%) med koden er emilibloghvisk, som gælder t.o.m d. 6 maj.

God shopping og dejlig torsdag til jer xx

9 kommentarer

 • Hvor er det sidste hul? Er det i det andet øre? Synes da kun at jeg kan se 3 🙂 Men det ser så fint ud! Har selv 8 huller i ørerne, og elsker at man kan bruge så mange forskellige små fine ørestikker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emiliblog

   Jeg har fået to nye huller i hver øre, så jeg nu har 3 i hvert : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Tillykke med dine nye huller, det ser flot ud! Hvor mange huller har du så i hvert øre nu?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Tillykke med dine nye huller. Det ser flot ud! Hvor mange huller har du så i hvert øre?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Tror det handler om, at din krop skal vænne sig til det. Jeg selv fik skudt nogle huller i for godt et års tid siden – også med stikker af kirurgisk stål – og i starten var de – ligesom dine – enormt ømme, og havde tendens til at væske lidt, men sidenhen er de alle tre blevet helt fine 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emiliblog

   Håber du har ret : ) Har bare haft så mange piercinger i tidens løb og husker ikke at det var noget som helst med dem.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Hvor er det fint 🙂 Hvor er ørestikkerne fra? Dem i kirurgisk stål? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emiliblog

   Det er dem jeg fik skudt i, i butikken : ) Pigen & Diamanten på Værnedamsvej : )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En kjole