Finmotorikken

Om sygdom, arbejde og en rejse

Processed with VSCO with a9 preset

Jeg har tilsnusket mig en tarvelig forkølelse, og bruger derfor denne grå onsdag i min seng, med næsespray, te og diverse ved siden af mig. Det er så typisk, nu jeg lige havde en masse planer for ugen og jeg hader i øvrigt virkelig, ikke at kunne være den mor jeg gerne vil være. Og det kan man bare ikke når man er syg. Suk.
Men når det er sagt, så kan jeg ikke have ondt af mig selv over en lille forkølelse. Jeg kan simpelthen ikke lade være at tænke på mennesker, som er alvorligt syge. Jeg tænker, at de nok ville se tilbage på dage med forkølelse og være ærgerlige over, at have spildt tiden på at beklage sig. Kan I følge mig?

Heldigvis for mig, tager C over i forhold til Saxo og i forhold til mit arbejde, kan meget af det ordnes over computeren. Lige pt prøver jeg at holde styr på blogindlæg, bryllupskage, min nye virksomhed, fakturaer, dinero, Just Spotted og Moodings, alt i mens jeg desperat googler lejligheder på Frederiksberg (vi vil flytte) OG prøver at finde en dejlig rejse for 3 voksne + et barn.

Svigerfar har sgu inviteret på ferie, så flot – og noget der aldrig er sket før. Jeg selv har skulle betale for at komme på ferie med mine forældre fra jeg var 18 år gammel. Jeg kan huske jeg var lidt misundelig på veninder, hvis forældre altid inviterede dem + deres kærester/veninder på ferie, også længe efter de var flyttet hjemmefra. Nogle veninder kommer, i en alder af snart 30, stadig med på ferier. Og det er da vildt dejligt, at forældre har råd og lyst, men hvis man skal se det fra den positive side, er jeg egentlig glad for, at jeg har lært, at alt ikke bare kommer til en. Man er nødt til at gøre en indsats, f.eks i form af et have et arbejde og tjene nogle penge, hvis man vil nyde. Jeg har arbejdet siden jeg var 12 år gammel og føler at det har lært mig helt enormt meget om livet. Faktisk.

Processed with VSCO with a9 preset

Vi må se hvad det bliver til. Det lyder jo let, bare sådan at skulle vælge, men det er ikke så let faktisk. Det der med at rejse med børn, kræver meget mere af rammerne, end hvis blot man rejste voksne sammen.

Vi er normalt tilhængere af, at bo privat og gerne i noget, der er så lidt turistet som muligt. Men Saxo er også bare nået en alder nu, hvor han virkelig ville have glæde af f.eks en børnepool og måske endda nogle legekammerater? Og jeg er villig til, at gå på kompromis, for det er ikke løgn hvad de siger: Når børnene er glade, er forældrene det også. Jeg har lyst til at gøre det så let for os som muligt og hvis det betyder børnepool, all inclusive og turisthelvede, so be it.

Hvis I kan anbefale mig et dejligt og børnevenligt resort, så smid mig endelig et link. Destination er vi meget åbne omkring og jeg tænker umiddebart: Italien, Spanien, måske endda Thailand? Vi har endnu ikke fundet ud af om ferien bliver her til sommer eller om det bliver lige stresset nok op til brylluppet og om vi i stedet skal tage os en tur til september. Vi må se.

Jeg håber jeres onsdag er rar! : )

2 kommentarer

  • Mle

    Alcudia – og på et sunwing resort med Spies :-)! Ja der er mange børn MEN de elsker det og der er heldigvis en bar der hvor underholdning foregår og drinksene er gode ;-)! Troede aldrig jeg skulle se mig selv på “sådanne” hoteller men nu elsker vi det. Plus at standarten er i top på deres sunwing hoteller og maden er tip top /)!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cathrine

    Jeg anbefaler Marokko – også med børn 🙂 Det er et fantastisk land!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Finmotorikken