Burger, bæredygtighed og Slowjuice

Spørgsmål

unnazmed-12

Affiliate

God aften til jer. Jeg har virkelig meget at se til for tiden. Vi har jo som bekendt kørt udsalg med -25% hos Just Spotted og Moodings og det er stukket helt af, hvilket jo kun er godt. Hvis I endnu ikke har shoppet, så virker koden BIRTHDAY25 i øvrigt helt til i aften klokken 24. Vi har dog en del udsolgte varer hos Moodings lige nu, så vi har oprettet koden GIFTCARD25, der også giver -25% på gavekort, således at I stadig kan shoppe med rabat, når vi igen får fyldt vores lager op : )

Mit hoved er vitterligt fyldt helt op, så når jeg åbner computeren om aftenen og rent faktisk har lyst til at blogge, fordi jeg kobler af med det, så kan jeg simpelthen ikke finde på noget at blogge om. Det er lidt irriterende, så hold jer endelig ikke tilbage, hvis I har ønsker til ting jeg skal blogge om : )

Lidt i mangel af bedre, har jeg i stedet fundet nogle (virkelig, virkelig random) spørgsmål, som jeg synes kunne være sjove, at svare på. Det er alt jeg kan levere lige nu, så bær over med mig og værsgo’:

Hvornår vågnede du i morges?
Jeg vågnede 6.30. Det er pt meget standard herhjemme. Det passer mig helt fint.

Hvad har du mest af i dit skab?
Kjoler, kjoler, kjoler.

Hvad mangler du i dit skab?
Jeg mangler altid strømpebukser. Efter at jeg er blevet mor, løber mine strømpebukser konstant, hvorfor jeg nærmest på ugentlig basis smider et par ud. Anbefalinger til gode og holdbare strømpebukser modtages med kyshånd : )

Hvilke slags sko har du flest af?
Jeg har virkelig mange såkaldte chelsea boots, både med høj og lavere hæl. Jeg trives bare så mega godt i sådanne sko, selvom nogen sikkert vil sige, at det er kedeligt med så mange nogenlunde ens par. Har netop klikket disse hjem og glæder mig vildt til at få fødderne i dem. Lige pt ejer jeg ikke et par sneakers – dem lader jeg C og Saxo om at gå med. Jeg føler mig helt forkert med sådanne sko, selvom jeg synes det ser vildt godt ud til andre piger.

Hvad har du altid i dit køkken/køleskab/fryser?
Bananer, avocado, soya eller rismælk, frosne bær og havregryn. Og så har vi næsten altid ketchup og sennep stående i køleskabet.

Er der noget du aldrig spiser?
Kød og gedeost. Nærmest alt ost faktisk, pånær parmesan, mozzarella og gouda (såfremt det er smeltet vel at mærke). Drikker heller aldrig sodavand eller kaffe.

Er det svært at være pesqetar (person der ikke spiser kød, men dog spiser fisk), når resten af din familie spiser kød?
På ingen måde. Vi spiser faktisk alle overvejende vegetarisk herhjemme, men de aftener hvor C og Saxo craver kød, så laver vi det og så spiser jeg bare udenom eller vælger et vegetarisk alternativ. F.eks en bønnebøf i min burger.

Hvor handler du ind?
I Føtex – fordi det er tættest på mit hjem.

Hvad er det sidste du har købt?
En muffin og en rosinbolle i lagkagehuset, da jeg hentede Saxo fra vuggestuen i dag. Busted ; ) I går shoppede jeg lidt amok i Zara og det kom der bl.a et prøverums-foto ud af (se nederste billede). Kom ikke og fortæl mig, at I aldrig har taget sådan et billede af jer selv.

Hvis du kun må anbefale ét skønhedsprodukt, hvad skulle det så være?
Mmm kun ét, det er jo svært. Men jeg ér og bliver glad for Youngbloods mineralpudder, som jeg efterhånden har brugt hver dag i en del år nu.

Hvor køber du tøj til Saxo?
Jeg synes jo at Zara laver noget fantastisk sødt tøj, så der har vi en del bukser og bluser fra. Derudover har jeg været meget glad for Joha’s uld hvor samtlige af hans bodyer – både langærmede og kortærmede samt hans natdragter er fra. Af jakker har vi haft et par stykker fra Ver De Terre og Mini Rodini, som har fungeret upåklageligt.

Bider du negle?
Nej det gør jeg ikke, men jeg klipper dem heller ikke, de knækker desværre af sig selv :S

Hvor mange søskende har du?
2. En lillebror og en lillesøster

Hvordan var du som teenager?
Jeg var sød, men rebelsk. Jeg havde enormt mange kampe med mine forældre. Får helt ondt af dem, når jeg tænker tilbage.

Har du kontaktlinser eller briller?
Jeg har en bygningsfejl på det ene øje samt meget nedsat syn på det andet. Så jeg har et par briller, men jeg bruger dem kun når jeg arbejder foran computeren. Jeg har virkelig svært ved at vænne mig til brillerne. Føler jeg er inde i en klokke, når jeg har dem på.

Hund vs kat? 
Jeg bryder mig virkelig ikke ret meget om katte. Jeg føler ikke man kan regne med dem. Derfor hund, helt klart.

Taler du meget i telefon?
Nej, ikke rigtig.

Hvad forestiller dit seneste Instagram-billede?
Det er et billede af min morgenmad, som jeg i dag indtog sammen med Cecilie. Lidt skørt med sådan en avocado-mus til to voksne kvinder, men også lidt sødt : )

Untitled-1

10 kommentarer

 • Marrit

  Strømpebukser fra SELECTED – 2 for 120 og det er de bedste jeg nogensinde har ejet. Har aldrig oplevet de er løbet, til trods for både barn og hund 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  100 den Control top strømpebukser fra H&M er rigtig gode. De løber ingen vegne 🙂 og har en dejlig bred elastik om maven.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • DLJ

  Jeg har faktisk haft gode oplevelser med VHS strømpebukser. Jeg har været kendt i kredse for altid altid altid have løbende sømme. Men dem jeg har haft nu i to år har aldrig løbet en søm. Så er de også dejligt barme under bukser om vinteren, og de er til at betale! Det skal være dem der er tykke dog, dem af nylon løber nemt. 😂 Selvom man kan være heldig med et mærke betaler man oftest for hvad man får. (Og damn du kan komme op 6:30. Bare det var mig!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • STINNA strømpebukser – der faktisk kan fåes i Føtex – har jeg rigtig god erfaring med. 😀

  http://satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Wolfords strømpebukser er gode! Jeg har haft de samme mange par i årevis 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Hvor er den bomber jakke fra du har på i prøverummet? Zara er måske et godt bud eller? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Altid hyggeligt med sådan et indlæg! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Burger, bæredygtighed og Slowjuice