Lørdag

Den bedste mors dag

IMG_8897

Annonce

Endnu en af de dage man ønsker aldrig ender. Hold nu op for et søndagsvejr! Og så ovenikøbet på Mors Dag.. Jeg har i grunden aldrig gået særlig meget op i Mors Dag. Meeen. Nu hvor jeg ligesom selv er blevet mor, så skal den have fuld skrue.
Nej, det passer ikke. Jeg fik hverken intet (andet end kys i massevis) af mine to drenge i dag, men det var mere end nok for mig. Jeg er generelt fan af at man fejrer de små ting, herunder også Mors Dag – men i år var det ikke mig der var i fokus. Ej heller ikke min skønne mor, selvom jeg har sendt hende mange glade tanker i dag<3

IMG_8907IMG_8908

I stedet var det min farmor, der skulle fejres og derfor mødte jeg hende i Østre Anlæg klokken 10 i morges, hvor vi skulle deltage i The Pandora Tour.
Her skulle vi som bekendt pynte og pimpe vores kassecykel og derefter cyklede vi, i samlet flok (sammen med alle de andre skønne kvinder der var mødt op), ud på en virkelig herlig cykeltur rundt i Københavns gader.
Det var simpelthen sådan en fin og sjov tur, hvor stemningen var helt i top.
Min farmor havde en fest og piftede og vinkede til de mange mange tursister, der knipsede løs med deres kamera. Og så synes hun det var hylende morsomt, hver gang vejene gik en smule opad, og jeg pustede og stønnede. Sådan en kassecykel med læs på er ikke for sjov! ; )

Tak til Pandora for den oplevelse! Jeg håber at de gentager succesen næste år.

IMG_8888 IMG_8901
^^^ To søde damer, Sign og Signe + deres skønne unger

unnamed-5 IMG_8895 IMG_8904      IMG_8891Processed with VSCO with hb1 preset

Har I fejret dagen i dag? xx

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdag