Om at ændre kurs (brudekjole-style)

I denne uge

Processed with VSCO with hb1 preset

Affiliate

Halli hallo. Allerede torsdag aften, hvilket passer mig mere end godt. Jeg er træt med træt på og jeg kan slet ikke vente til at weekenden sætter ind i morgen.
Ugen har været præget af mange planer, godt nok nogle virkelige hyggelige af slagsen, men derfor kan man jo stadig godt føle sig drænet for energi.
I denne uge har jeg bl.a:

Skrålet med på min venindes nye single, der, imo, er den perfekte poppede summer-tune : ) Hør den og se videoen ovenover:

Processed with VSCO with hb1 preset

Haft optur over Schulz By Crowd, som jeg blev præsenteret for for et par uger siden. Konceptet er mega sejt! Det er et crowd sourced fashion brand, med fokus på smukt design og fine print. De varetager selv konstruktion, produktion og salg, men til selve deres designs bruger de eksterne designere, hvilket betyder at designerne har mulighed for at få deres designs ud i eget navn under Schulz By Crowd. Det synes jeg da er smart. Især hvis nu man f.eks står og er nyuddannet designer, jobsøgende og måske kan fornemme, at de fleste i branchen helst ansætter folk med erfaring.

Processed with VSCO with a6 preset

Spist frokost på Hafnia med Danica + samtidig luftet min yndlingskjole fra Munthe. Helt seriøst jeg elsker den kjole, som jeg også havde på nytårsaften i Australien. (Pssst hvis man passer en str 40 fås kjolen med -20% her).

Processed with VSCO with hb2 presetunnamed-9

Besøgt Gardenia’s nye og flotte butik i Sværtegade OG taget mine nye rosa loafers i brug. Så pæne altså (og de fås også i brune og sorte). Nu mangler jeg bare et par brune stænger, eftersom lyserøde sko og blege ben bare ikke rigtig går hånd i hånd, vel? ; )
Butikken er i øvrigt noget så fin og helt klart et besøg værd.

Processed with VSCO with a6 preset

Inviteret min farmor på frokost hos Gorms i smukke Nyhavn. Haps! Vores pizzaer var alt for lækre og jeg planlægger allerede et besøg igen snart.

Processed with VSCO with hb2 preset

Været til Body-sds hos Kim. Nu er jeg blevet behandlet hos Kim ca hver fjortende dag i omkring i 8 måneder og jeg er helt afhængig. Det gør virkelig noget godt for mig altså.

gggj

De kommende dage bliver heller ikke helt stille. I morgen skal vi en tur på bakken, lørdag Knuthenborg Safaripark og søndag kidnapper jeg C og tager ham med til Sverige hvor den står på spa. Pyyyh : )

Jeg håber I får en skøn, skøn, skøn weekend når I kommer så langt! : )

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at ændre kurs (brudekjole-style)