Lørdag

Nyt hår og lidt om bryllup!

Untitled-1

Jeg har fået fikset mine lokker i dag. Endelig! Sidst Simone fra Gun Britt havde fingrene i mig var helt tilbage i september, så det var virkelig tiltrængt med farve og klip af spidser.
I forhold til farven er det først indenfor de sidste par uger, at jeg ikke rigtig har kunne holde det (udgroningen) ud. Det synes jeg egentlig er meget godt klaret. Min plan med mit hår er nemlig at farve det så sjældent som muligt, så det kan blive så sundt som muligt. Sidst blev jeg farvet meget blond i bunden og jeg elskede det. Men nu arbejder vi hen imod noget der er lidt tættere min egen hårfarve, så Simone lavede ikke lige så mange striber og bunden blev derfor en del tættere på min naturlige hårfarve.

Og jeg synes altså håret er blevet noget så pænt, hvis jeg selv skal sige det! Og så elsker jeg simpelthen at sidde der i stolen hos Gun Britt. Det er den vildeste luksusfølelse og man bliver taget så godt af. Service niveauet er så højt, hvilket er noget jeg sætter pris på, når nu det ikke er helt billigt, sådan at være til frisøren : )

Simone og jeg talte også lidt om mine ønsker for håret til brylluppet. Og jeg ved stadig ikke hvordan det skal sidde. Men jeg er ret sikker på, at det skal hænge løst. Jeg er ikke så meget til polerede håropsætninger. Men på den anden side er det vigtigt, at håret bliver siddende hvor det skal, hvilket vel er nemmere med en opsætning. Vi må se hvad det bliver til :

Klokken 12 i morgen står den i øvrigt på bryllupskagesmagning. Mmm kage til frokost, det passer mig altså SÅ godt og jeg glæder mig allerede : ) Jeg er nemlig typen der snildt kunne spise kage til morgenmad skulle det være. Jeg håber at en af kagerne er lige i øjet og at konditoren kan efterkomme vores ønsker omkring kagens udseende.

I går fortalte en veninde mig, at hun var glad for, at jeg ikke var gået helt bridezilla i alt dette bryllupshalløj og det er jeg glad for at hun sagde, for det er heller ikke den opfattelse jeg har af mig selv. Overhovedet. Ikke at der er noget galt i at gå bridezilla, men jeg tror hun mente, at det var rart at det ikke var gået over gevind for mig.

Men. Jeg har også hørt folk sige ting til mig som “hold da op, I giver den virkelig gas” “Vinsmagning? Er det nødvendigt”? osv. Jeg tænker at det måske i nogens ører, kan lyde lidt overdrevet det hele? Vinsmagning, kagesmagning, afprøve håropsætninger + makeup, syning af brudekjole, møde med fotografer, musikere og djs osv.
Men altså det er nu engang den måde vi kan lide at gøre det her på. Det vidste vi ikke, inden vi gik i gang med at planlægge, men det har vist sig at være meget os, og vi hygger virkelig med det (og stresser kun en lille bitte smule), så det kunne ikke være bedre : )

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdag