Regnvejrssøndag

Om at ændre kurs (brudekjole-style)

Processed with VSCO with a9 preset

Nederdel (lignende) her (affiliate).

Det er lørdag aften. Onkel Wes aka. min lillebror er ved at putte Saxo og vi har åbnet en flaske chablis.

Jeg har taget et hastemøde med Angelika, som syer min brudekjole, i dag. Et hastemøde fordi jeg pludselig har ombestemt mig omkring den kjole, der rent faktisk stort set var færdig. Fuck. Det er typisk mig.
Eller det ved jeg ikke om det er, jeg har jo aldrig prøvet at få syet en brudekjole før.
Jeg troede at den kjole vi var i gang med, var lige mig. Den føltes helt rigtig i maven og jeg var glad. Lige indtil jeg blev inspireret, af en kjole jeg så på nettet. Og så kunne jeg bare ikke få den ud af hovedet. Slet ikke. På syvende-dagen var jeg nødt til at rykke på det. Og jeg troede at Angelika ville slå mig ihjel, men det gjorde hun ikke. Hun blev højest en smule (ok meget) bleg og så tror jeg, at jeg fik hendes stress-niveau hævet til level 3000  : D Men ud over det, lyttede hun til mig, var forstående og gik så i gang med at tage nye mål og bestille nyt stof hjem.

Nu er jeg ikke engang sikker på, at de der sko, jeg har købt vil passe sig til. Super flot, Emilie. Men. Det skal nok blive godt uanset hvad og nu er jeg helt sikker i min sag. Kjolen bliver SÅ god og lige mig.

Det må vist være det man kalder for luksusproblemer det her, men ikke desto mindre, skal der også være plads til lige netop sådanne tanker her på min blog  :  )

Hav en skøn og dejlig lørdag aften x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Regnvejrssøndag