I denne uge

To gode

IMG_9418

Lørdag aften. Saxo sover sødt, efter lang putteseance. Han er svær at få i seng om aftenen for tiden og går først kold omkring klokken 21. Til gengæld sover han igennem når han først har lukket øjnene i og det er sjældent, at klokken er før 7 før han vågner om morgenen, så jeg klager ikke. Han er heller ikke ked af det når vi putter. Mere bare frisk, hvilket man jo ikke forstår taget i betragtning af hvor lille han er og hvor mange indtryk han får i løbet af sådan en dag.

Min nu sover han altså og mens min smukke mand ser Champions League finale med sine drenge, har jeg selv netop åbnet en øl. Er det kun mig, der drikker ekstra meget alkohol her under det fantastiske vejr? Altså ikke at jeg drikker meget, men har drukket en enkelt genstand, enten en øl eller et glas vin, hver aften de sidste mange aftener. Det plejer ellers mest at høre sig weekenden til. Det er vel egentlig meget dansk – når vejret er godt skal man skynde sig at nyde, så meget som muligt.

IMG_9453

Vi har haft to virkelig fine dage. To dage med fuld knald på. I går fredag tog Saxo og jeg en fridag. Vi havde en lang morgen sammen. Byggede togbane, så Ramasjang, tog brusebad. Til frokost tog jeg ham med på café. Saxo har aldrig gidet sidde stille længe omkring et bord og selvom jeg sommetider kan misunde mine veninder med deres stille og rolige døtre, der er så nemme og snildt gider sidde stille, mens de er med på restaurant, så synes jeg sgu også det på mange måder er herligt, at have en fræk dreng med krudt i… Der skal nok komme en tid, hvor han gider tage på café med sin mor og nyde et måltid, men det er altså ikke nu og det forstår jeg sådan set godt, alderen taget betragtning. Jeg skulle jo bare liiige prøve ; ) Det gik i øvrigt ok, for menuen stod bl.a på røræg, pølser og croissant. Tre ting den lille mand holder meget af. Vi sad der bare ikke så længe, på caféen ; )

Untitled-1 2

Da klokken blev 15 kørte vi, sammen med C og min farmor, mod Bakken i Dyrehaven og her spenderede vi resten af eftermiddagen og aftenen. Det var en sand fest for Saxo. Han elskede virkelig at være der og ville bare prøve alle de forlystelser, som han var høj og gammel nok til. Det er meget lang tid siden, at jeg har grint så meget. Sådan en herlig dag.

I dag kørte vi alle fire (Saxo, C, min farmor og jeg) hele vejen til Lolland og til Knuthenborg Safari Park. Der har jeg ikke været i 100 år. Der blev kigget på zebraer, giraffer, ulve og æsler. Vi fodrede aber og legede i parkens Limpopoland, der var så gennemført og rent paradis for børn.

Igen var han i sit es, min lille mand og jeg er bare så stolt af ham. Beklager hvis det bliver for kvalmende. Men altså, helt seriøst. Han er det sejeste barn! Der er bare aldrig “noget pis med ham” og han tager alt i stiv arm. Blev en smule bange, lige da aberne hoppede op på den bus vi sad i, men endte med helt selv at sidde og fodre dem. Aeede æslerne på sådan en omsorgsfuld måde, at en mor ikke kan andet end at blive helt varm om hjertet og så stolt. Pyyyh den kærlighed, hvad søren stiller man op <3

IMG_9417IMG_9408IMG_9395IMG_9459IMG_9393

Jeg håber jeres weekend har været rar so far. Hvis ikke I ved hvad I skal tage jer til i morgen, så kan jeg varmt anbefale både en tur på Bakken og i Knuthenborg : )

Ps. Saxo’s sko fås her
Min nederdel her, min top her og mine sandaler er fra Kavat : )  (affiliate)

6 kommentarer

 • Sanne

  Så fin en bluse, hvordan er den i størrelsen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emiliblog

   Den er stretchy indenunder. så tror ikke det betyder så meget hvilken størrelse man tager. Min er small : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Må jeg spørge hvad tid i putter Saxo? 😊
  Og sørger i for altid at være hjemme til putte tid? Meget sjovt at høre hvordan andre gør det 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emiliblog

   Det må du da : ) Vi har i hele Saxo’s liv altid sørget for at være hjemme til puttetid. Jeg har virkelig prioriteret faste trygger rammer omkring putning og søvn højt – fordi jeg har kunne mærke, at Saxo har trives rigtig godt med det. Og jeg har min egen lille idé om, at det også har noget at sige i forhold til, at han sover så godt som han gør (han sover igennem hele natten, hver nat). Men det er selvfølgelig ikke til at sige overhovedet.

   Som han er blevet ældre og især her inden for de sidste par måneder, er det som om, at der er sket et eller andet med ham. Om han kommer en time senere i seng mærkes ikke på ham, og han kan også godt springe en middagslur over, uden at det kan mærkes. De faste rutiner betyder ikke det store længere.

   Men vi prøver dog stadig at holde fast i at putte ham klokken 20. Om det er alderen, sommerens lyse aftener eller andet ved jeg ikke, men lige for tiden går han først kold omkring klokken 21.30, uanset hvad tid vi lægger ham.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Vinther

  Nu behøver det jo ikke have noget med køn at gøre, hvorvidt man kan sidde stille eller ej. Børn er jo bare forskellige. 🙂 Det er så ærgerligt at presse børnene ned i de to kønskasser med “stille piger” og “vilde drenge”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emiliblog

   Jeg presser ikke nogen i kønskasser. Og jeg er da så udemærket klar over, at alle børn er forskellige..
   Jeg kender mange “stille drenge” og mange “vilde piger”. Men nu ligger landet bare sådan, at jeg rent faktisk har to tætte veninder hvis skønne døtre er meget stille og rolige. Vi bruger meget tid sammen med dem, derfor bruger jeg dem som eksempel. Havde de været to drenge, havde jeg selvfølgelig stadig brugt dem som eksempel. Så ro på, please!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I denne uge