Om at nyde det simple

Blandede følelser

Processed with VSCO with hb2 preset

Kjole/Munthe (hvid) her, sandaler/Kavat (brune) her. (affiliate)

I dag var en af de gode dage. Viiiirkelig gode. Klokken 10.00 kom oldemor og onkel Wes og hentede Saxo. Og så tog de på tur.
C og jeg udnyttede tiden for os selv og hoppede ned på gaden og fik morgenmad i solen. Derefter  gik vi en laaang tur, fik shoppet lidt, spist lidt mere mad og til sidst satte vi os på endnu en café og nød en kold øl + et glas hvidvin. En god ven joinede os og klokken 15 ringede min veninde og spurgte om vi skulle tage en kaffe i gaden. Kaffen, som jeg i øvrigt slet ikke drikker, blev i stedet til to styks kolde Aperol Spritz.

Untitleddd-1

På den anden side af gaden inviterede mine forældre til spontan grill-hygge i gården, så her samledes vi alle til hvad der skulle blive en sindssyg hyggelig aften.

Ungerne rendte rundt nøgne og badede i badebassinet (sammen med morfædrene haha), der var gang i grillen og det var bare lige som en varm sommeraften burde udspille sig lidt oftere.

hhhUntitled-1

Og så kommer taknemmeligheden bragende her om aftenen. Jeg føler at vi er så svine-heldige. Vi har familien så tæt på os og Saxo har mindst 7 personer, ud over C og jeg, der oprigtigt elsker ham overalt på jorden og som til hver en tid vil smide hvad de har i hænderne, for at være sammen med ham. Og ikke mindst som han elsker tilbage for fuld hammer og er fuldkommen tryg ved
Vi behøver ikke engang spørge om de vil passe ham, de kommer os i forkøbet. Og hvis vi spørger kan vi være sikre på, at der altid er en pasningsmulighed.

Det er så vanvittigt rart og det gør mig glad helt ind til benet. At se ens egne have så stor en kærlighed til ens barn er bare kæmpe stort. Og jeg er vildt taknemmelig.

Untitllled-1  IMG_0252 IMG_0234

Men med taknemmeligheden kommer også en frygt og en angst. En ængstelighed ved tanken om lykken, der vel umuligt kan vare ved. For der er jo ingens liv, der bare er ren lykke. Ikke at mit er ren lykke. Men det er altså tæt på, lige i øjeblikket i hvert fald.

Jeg har måske haft mit at kæmpe med, men intet i forhold til hvad jeg forestiller mig og ved at andre sommetider går igennem.

Jeg dunker mig selv i hovedet og tænker, at der da må komme en stopper for det hele en dag. De negative tanker tager til og jeg tænker på dengang for længe siden, hvor jeg da vist en overgang var en ret dårlig kæreste/veninde/datter osv. Det må da backfire på et tidspunkt. Jeg kommer til at bøde for det.

Og det er jo så fjollet, jeg ved det godt. Men jeg har intet klogt at sige om det (og slet ikke nu her klokken 23.23), ud over at jeg tænker, at jeg i hvert fald ikke kan være den eneste med sådanne tanker. Vel?

Processed with VSCO with hb2 preset

Jeg håber at jeres dag har været dejlig! : )

6 kommentarer

 • Anna

  Smuk smuk beskrivelse Emilie.God søndag aften til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  De tanker, dem kender jeg alt for godt. Det er jo en form for angst, som jeg tror mange lider af. Jeg prøver nogle gange at tænke på Sex and the City, hvor Charlotte siger, at hun er så lykkelig og derfor også rædselsslagen for, hvornår lykken slutter og noget slemt vil ske. Hvortil Carrie svarer “Sweety. You already shit your pants this year. Maybe you’re done!” Ved ikke om du nogensinde selv har været til Sex and the City, men synes virkelig, det var så fin en måde at pointere, at lykken godt kan vare ved, og at små uheld og ulykker ikke behøver vælte hele læsset. Heldigvis er det jo yderst sjældent, at vi bliver ramt af de helt store ulykker.

  Åh, ved ikke, om alt dette giver mening… Tror bare jeg vil prøve at sige, at du ikke er alene, og at jeg virkelig ikke tror på, at man fortjener ulykke i et eller andet karma-ræs. I så fald ville man jo være tvunget til at tænke, at man selv var ansvarlig, hvis ulykken nogensinde skulle ske. Og det er man jo ikke 🙂

  Nyd din lykke, søde Emilie. Dét fortjener du at gøre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg kan sagtens forstå hvad du skriver, tænker nogle gange på det samme. For der sker så mange grusomme ting rundt omkring, familier der bliver ramt af sygdom, død, svære familieforhold osv osv, og tænker virkelig også nogle gange, hvor længe det mon kan fortsætte med at gå godt? Men det er jo bare med at nyde tingene i nuet som de er, og ikke lade de negative tanker fylde for meget. Men omvendt tror jeg det sundt, at tænke på alle de gode ting der sker – altså minde en selv om dem, så man ikke tage tingene forgivet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  Fældede den første tåre, allerede ved billederne af badebassin og bagagesmæk.. levede mig helt ind i din fortælling fra første ord og mærkede den lykke du beskriver, inden du selv satte ordene på den.
  Min kæreste har børn fra tidligere forhold – børn er mig stadig til gode, men din historie fik lige æggestoklene og tanker om familielivet til at blomstre (de er der nu jævnligt, men der er forskel på om de kommer som tanker eller føleleser) 🙂 smukt beskrevet og sikke en dejlig dag det måtte have været 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  kære emilie. Du må ikke være bange. Jeg tror lykke er meget den måde man VÆLGER at anskue de ting der kommer til en på. Man siger at lykke er en positiv indstilling og en dårlig hukommelse. Og jeg tror det er din positive indstilling der holder dig kørende. At man fokusere på de gode ting i ens liv, alt hvad man kan være taknemmelig for. Det er en stor evne at have, som ikke mange har. Misforstå mig ikke, alle kan blive ramt af ulykker og have perioder i et hul. Men det handler om indstillingen i sidste ende, hvordan håndtere man de situationer. Ender de i håbløshed og selvmedlidenhed eller kan de udvikle en og gøre en stærkere? Jeg synes virkelig det er dejligt at læse din blog, og din måde at være på er en stor inspiration. Da du skrev indlægget om at leve simpelt , tænkte jeg: “Ja det er lige sådan jeg har det” Du fortjener at være lykkelig, uanset hvordan du har været før, for det er de ting der gør dig til den du er i dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emiliblog

   Tak for din dejlige kommentar. Den vil jeg prøve at huske på, når tankerne kommer snigende!

   <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at nyde det simple