Om body-sds og kroniske sygdomme

Jeg har shoppet

Untitled-1

Her (og her), her, her,
Her, her, her  (affiliate).

I går var jeg rundt og ordne lidt små-indkøb i forbindelse med ferien på torsdag. Mest ting til Saxo, badevinger, lidt nyt legetøj til flyet, børnepanodil (som jeg selvfølgelig ikke satser på at vi får brug for) plaster og en del andet fra apoteket. Så praktisk jeg er blevet hvis jeg selv skal sige det. Men det bliver man bare med børn. Det er man nødt til.

Men der blev altså også tid til en lille smule shopping til mig selv, og ovenstående er alle ting, der kom med mig hjem i går.
Denimjakken (som er meget lille i størrelsen) var dog udsolgt både i indre by og i Frb C, så jeg måtte klikke den hjem online i stedet, for jeg ville have den. Jeg skulle have den i str 38 i øvrigt. 36, som jeg ellers sådan rimelig fast bruger i Other Stories, var aaalt for lille.

Den hvide kjole fra Other Stories ser ikke ud af meget på billedet her, men den er virkelig virkelig flot irl og dejlig kraftig i stoffet på sådan en lækker måde. Den er oversize, så den tog jeg i str 34. Dén bliver jeg glad for.

Kjolerne fra Fillipa K er bare to ud af mange kjoler jeg i forvejen har fra det brand. De er ikke helt billige og præcis derfor køber jeg dem altid på udsalg. Og de er jo klassiske, så de kan bruges når som helst.

Har I fået udsalgsshoppet lidt?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om body-sds og kroniske sygdomme