Bryllupsgave ønsker

Mine fødder

Type Tool

Det er sommer og for mit vedkommende betyder det en hel del gåen med bare tæer, når omgivelserne altså tillader det.

Jeg kan faktisk ret godt lide mine fødder. De er en str 37 og passer godt til mig. De er forholdsvis bløde og jeg har aldrig rigtig døjet med tør hud på f.eks hælene. Det har min veninde til gengæld. Hun har siden vi var teenagere jævnligt fået ordnet sine fødder, for at få bugt med det tørre. Jeg troede engang at sådan noget tør hud på fødderne, altid først kom i takt med at man blev ældre, men åbenbart ikke nej.

Min yderst løbeglade søster har lige haft det man vist kalder for en ligtorn. Ante ikke hvad det var før hun fortalte om det, men det lød ikke just rart. Av.

Selv har jeg tendens, hvis man da overhovedet kan kalde det en tendens, til at få vabler. Den er næsten stensikker her om sommeren og typisk er det i mine ballerinaer eller loafers, hvis jeg vælger at have dem på uden strømper i. Nogen ville måske mene, at det så er min egen skyld, men sommetider må man lide for skønheden, ikke sandt ; )

IMG_9865

For et par uger siden var vi i sommerhus. Som sagt kan jeg aller bedst lide at rende rundt i bare tæer når det er muligt, men om aftenen skulle vi altså ud og gå en lille tur på en grusvej. Så jeg hoppede i mine loafers uden strømper. Der gik ikke særlig længe, før den første vabel var opstået, lige der på min venstre hæl. Aaaav.

Heldigvis og dette var virkelig et rent tilfælde, skulle det vise sig, at jeg havde pakket helt rigtig til til turen.  Compeed, som sponsorerer dette indlæg, havde for nogen tid siden sendt mig en lille pakke med nogle af deres forskellige produkter og jeg havde (thank god) pakket et par af deres vabelplastrer i vores taske. Det ville ellers være ganske typisk mig lige præcis ikke at huske sådan noget, men jeg må give mig selv credit, for i takt med at jeg er blevet ældre og måske i takt med at jeg er blevet mor, husker jeg nu sådanne praktiske ting i langt højere grad end før. Det lyder måske lidt kedeligt, men det er nu engang meget rart. Emilie-mor ; )

IMG_9835

Nå men 1 2 3 på med vabelplastret, som gav en lindring med det samme. Droppede selvfølgelig loafers’ne resten af tiden, men er ret sikker på, at jeg fortsat kunne have brugt dem, grundet plastret. Smart.

Sommerhusturen blev min første oplevelse med Compeed og der er ikke så meget andet at sige end: Det virker og er genialt!
Ud over vabelplastre laver Compeed også en hel del andre produkter, såsom netop produkter mod hård hud og ligtorne, som I kan tage et kig på her skulle I have lyst : )

IMG_9844 IMG_9863 IMG_9840

Hav nu den skønneste mandag allesammen x

   

3 kommentarer

  • Jeg er også selv fan af Compeeds vabelplastre. Jeg har forsøgt et par “discount”-vableplastre, men de har altså ikke været lige så effektive som Compeed.

    http://satinawandel.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Compeed laver også en stift (ligner en solstift eller forvokset læbepomade), som er MEGA god! Man smører den på INDEN man får vabler der hvor man plejer at få vabler og vupti – ingen vabler dukker op! Det lyder for godt til at være sandt, men det virker altså!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bryllupsgave ønsker