Vi ses, København

Om fantastisk godt fodtøj

IMG_9666

Affiliate

Gode sko er essentielle for børns voksende fødder. Jeg har efterhånden prøvet et par mærker, men går altid tilbage til svenske Kavat, fordi jeg simpelthen synes de er lige i øjet, hver gang. Derudover finder jeg tryghed i, at Kavat’s sko er lavet af 100% økologisk skind og garvet uden kemikalier. Kavat er miljømærket med EU-blomsten og der er virkelig tænkt over en hel del aspekter, herunder miljøpåvirkning. I like that.

IMG_9670
IMG_9660

Vi har for nylig stacket op på diverse sko til Saxo. Hans fødder vokser lynhurtigt og derfor måtte lidt nyt til. Og lige med sko har jeg besluttet at jeg ikke gider spare. Det skal bare være ordenligt.

Tjek lige de blomsterprintede sandaler ud. Er de ikke fine? Min søde veninde har dem til sin datter og jeg dør lidt over dem! ; )

Untitled-1

Sommersko her, gummistøvler her, sneaks her,
Blå sandaler her, blomstrede sandaler her, lyserøde sandaler her,
Gummistøvler her, sommersko her,  hvide sandaler her.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi ses, København