-40% på hele Miinto!

På fredag skal I komme til Vesterbro

13319729_10153832387023992_948488151087076456_n
På fredag d 10 juni mellem 16-20 afholdes der gadeballade i Saxogade her på Vesterbro. Jeg kommer og har booket mig en loppestand, hvor jeg, sammen med en masse andre søde bloggere, vil sælge ud af gemmerne.

I går begyndte jeg at rive ned og ud. Fra skabe, hylder, skuffer og ikke mindst vores lille loftsrum. Jeg har meget. Gode ting hvis jeg selv skal sige det. Og det hele skal væk, all of it. Jeg er typen der ikke kan klare at have for mange ting. Jeg har brug for at det er overskueligt, og det er det bestemt ikke lige nu, så derfor skal rigtig meget videre.

Jeg har både Saxo’s aflagte tøj med, legetøj som Bobles mm, mit tøj og diverse med. Måske endda noget fra C’s garderobe, hvilket er en flot garderobe skulle I være i tvivl.

På forhånd vil jeg gerne sige, at jeg er til at forhandle med i forhold til priser. Jeg ved næsten intet værre end loppere, der forsøger at sælge mig brugte ting og forventer, at de kan få næsten det samme som de selv købte det for. Hvis jeg var interesseret i at give næsten fuld pris, havde jeg nok valgt selv at købe det.
Så ved I det : )

Jeg håber I kommer og siger hej. Det skal nok blive så hyggeligt.

I kan læse mere om eventen her.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

-40% på hele Miinto!