Om fantastisk godt fodtøj

Sommerhus og ferieplaner

IMG_9725

Så er vi hjemvendt efter en helt fantastisk weekend i sommerhusland. Det er som bekendt mine forældres sommerhus og i takt med at jeg bliver ældre, og især også efter Saxo er kommet til verden, elsker jeg det hus og sted højere og højere for hver gang vi besøger det. Det ligger kun lige knap 40 min kørsel fra København i det hyggeligste område tæt ved stranden. Selve huset emmer af charme og “ægte sommerhus”, men har samtidig alt hvad man skal bruge. Såsom f.eks opvaskemaskine, et dejligt bad osv. Der er masser af sovepladser og haven er helt igennem skøn.

I fredags var vi sammen med min familie + farmor og lørdag fik vi min veninde, hendes kæreste og deres datter på besøg. Vi grillede og drak Aperol Spritz og ungerne havde en fest sammen. Så hyggeligt altså.

IMG_9675

Er nu kommet hjem med fornyet energi og føler nærmest vi har været på en uges ferie. Det gør virkelig noget ved en sådan at komme lidt ud af byen.

Jeg glæder mig allerede til at vi skal derop igen og holde rigtig sommerferie. Jeg tager 3 ugers fri med Saxo og C holder ca 2 uger, hvor vi altså satser på at være i sommerhuset, såfremt vejret er til det.

Vi havde jo egentlig talt om at rejse sydpå, da min kære svigerfar meddelte han gerne ville give os en rejse. Men vi har valgt at skyde det til efteråret, fordi vi alle tre (fire med Saxo) er fleksible og så er det egentlig lidt fjollet at rejse lige i højsæsonen. Priserne er skruet i vejret, der er masser turister og så er det jo viiirkelig varmt i Europa i juli og august. Husker vores ferie til Mallorca sidste august. Det var en skøn ferie, men måske lige en tand for varmt.

Derfor bliver vi altså i DK hen over sommeren, så det har bare at blive godt vejr.
Indtil videre tegner det jo meget godt ; )

IMG_9716 IMG_9718 IMG_9722 IMG_9727
Untitled-1 IMG_9706 IMG_9735  IMG_9732

Jeg håber jeres weekend har været rar? x

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om fantastisk godt fodtøj