Jeg har shoppet

Spontan grill + vind somersby

Untitllled-1

Annonce

En af mine ældste og bedste veninder hedder Nina. Nina’s forældre og mine forældre boede engang et par huse fra hinanden på en skøn villavej i Vanløse. Det var på vejen at Nina og jeg mødte hinanden første gang for 20 år siden. Nina “slog op” (ja det gjorde man altså dengang) med sin daværende ´bedsteveninde´ for at vi kunne blive hjerteveninder. Haha og jeg var meget beæret. Siden da har vi været uadskillelige

Da vi flyttede hjemmefra var vi hhv 18 og 19 år. Vi flyttede selvfølgelig sammen og ind i en lille bitte lejlighed lige ved Sankt Hans Torv. Det var tider og det ville jeg kunne snakke stolpe op og ned om, men det må blive i et andet indlæg.

Ninas far og min far skulle vise sig også at være et godt match. For siden Nina og jeg mødte hinanden, har Alan og Jesper som de hedder, stort set også været uadskillelige. De går i byen sammen, de spinner sammen og så holder de “morfardage” hvor de hygger sig med deres børnebørn, vores børn.
Og for det ikke skal være løgn, bor de nu også i samme opgang.

IMG_0227
IMG_0199hhh

^^^ De ser lidt halvsnalrede ud de morfædre, men det kan jeg forsikre jer om ikke var tilfældet : )

I lørdags fik vi arrangeret en spontan grill-aften netop i deres gård og det kom der lidt billeder ud af.

Sommersby havde været så venlige at sponsorere vores drikkevarer og jeg kan varmt anbefale deres to nye smagsvarianter, blåbær og rabarber. Mmm så gode og sommerlige. Helt perfekte til sådan en grillaften, som i øvrigt var såå hyggelig! Der blev grillet, spist god mad, badet i badebassin og bare råhygget. Jeg glæder mig allerede til at vejret igen bliver så varmt at sådanne aftener kan lade sig gøre.

Somersby er i øvrigt vildt lækre, man skal bare huske, at selvom de ikke smager så meget af alkohol, så er der altså alkohol i og man skal ikke have mere end et par stykker før det kan mærkes. Jeg holdte mig til at drikke halvanden og det var helt perfekt : )

IMG_0252IMG_0315Untiddtled-1
IMG_0210
Untitlesssd-1IMG_0164IMG_0140Untitleddd-2IMG_0190 copyIMG_0234IMG_0170IMG_0179IMG_0225IMG_0298

Og nu til konkurrencen:

I har nu muligheden for at vinde en valgfri kasse Somersby. For at være med skal I, i mit kommentarfelt, fortælle mig hvor, hvornår og med hvem I ville dele sådan en lækker en kasse somersby.

Jeg krydser fingre for jer alle ; )

Vinderen vil blive kontaktet direkte.

Konkurrencebetingelser: I skal være over 18 år for at kunne deltage, samt vinde. 

 

81 kommentarer

 • Astrid

  Hvis jeg er så heldig at vinde konkurrencen vil jeg inviterer mine bedste venner og veninder forbi vores kolonihave til en hyggelig sommeraften. Vi har kun haven denne sommer, da den er lånt, og det er ikke alle, som har fået den set endnu, så dette ville være en god anledning. Den præcise dato ved jeg ikke, men tænker at det skal være i starten af august lige før at vi alle starter i skole igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg vil gerne dele en kasse med rabarbersmag med mine veninder. Jeg holder indflytterfest i min nye lejlighed i sensommeren og sådan en kasse ville bestemt være dejlig at vinde dertil 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min kæreste har fødselsdag om en uges tid, hvor vi er i sommerhus med næsten hele hans familie. Er sikker på at sådan en kasse Somersby vil smage ekstra dejligt på hans fødselsdag, på en terrasse i Nordjylland sammen med min kæreste og hans dejlige familie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvis jeg er den heldige vinder, vil jeg holde en fest omme i mig og min kærestes hyggelige gård til ære for en ven, som har været på Station Nord på Grønland i 2 år! Han kommer hjem permanent til august.Jeg elsker somersby! Det minder mig om min studentertid, hvor jeg altid drak det i stedet for øl (da jeg desværre ikke kan lide øl). Og blåbær og rabarber lyder SÅ lækkert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line M.

  Jeg ville invitere mine dejlige venner forbi til en grillaften på terrassen, og bare nyde hinandens selskab ud til de sene nattetimer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Den ville jeg dele med mine sødeste gymnasieveninder! Nu er det fire år siden, vi blev studenter, og vi ses stadig ofte og spiser og går i byen sammen – og de er ikke ligeså glade for øl, så ofte bliver det til Somersby for deres vedkommende. Senere på sommeren skal vi på camping, og det kunne da være så hyggeligt med lidt Somersby i campingvognen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den ville jeg dele med min veninde Angel. Vi mødte hinanden på efterskolen og der var vi uadskillelige. Alle andre vidste, hvem vi var og de fleste venner, jeg har fået efter efterskolen, har også mødt Angel – det har simpelthen været uundgåeligt! Vi havde desværre et fallout på et par år, men sidste år fandt vi sammen igen og jeg tror aldrig, vi bliver skilt igen. Hun var en af de første, jeg sådan rigtigt kunne feste med og derfor vil jeg dele kassen med hende! På et tæppe i Kongens Have en varm sommerdag <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  De skal indgå i en sommerfest i haven med alle vennerne <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Jentoft

  Jeg vil dele den med min søde søster inden vi skal til Rihanna koncert her d. 7 juli

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Min kæreste og jeg flytter endelig under sammen tag, og det skal fejres med vores gode vores venner til en lille ‘indlfytterfest’ i august – der ville det være fedt med nogle Somersby 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Jeg skal i sommerhus ved Søndervig sammen med mine tre børn, mine forældre, søster og nevø 🙂 Det er et hyggeligt sommerhus og Somersby vil være perfekt til aftenhyggen…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg ville dele dem sammen med alle de hyggelige mennesker der kommer når min mand fylder 40. Det blir en god dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Connie A

  Skønne glade billeder 😁 jeg vil dele dem med mine dejlige veninder , forhåbentlig en varm sommeraften på terrassen 💛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Sammen med mine veninder til en sommerhyggeaften 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Til en grillfest i min kolonihave, hvor jeg ville invitere mine skønner veninder på mad og drikke 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Olsen

  Det skulle være i midten af Juli, når mine veninder og jeg skal holde en lækker grillaften i haven:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Klara

  Jeg vil dele dem med alle mine søde venner, når jeg er hjemme i KBH (Bor pt i Berlin) for at holde fødselsdag, til August 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Ville dele med mine 8 ældste veninder – vi hænger stadigvæk sammen i tykt og tyndt 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathalie

  Jeg vil dele dem med min søde kæreste og vores søde venner, der i disse dage hjælper min kæreste og jeg med at flytte sammen. De skal selvfølgelig nydes i lejligheden mellem flytterod og pizza 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Da jeg skal flytte hjemmefra, og flytte i lejlighed sammen med 2 af mine bedste veninder på Østerbro, her d.1 August, så der ville det være perfekt, da vi vil holde housewarming for vores veninder, for at indvige lejligheden og endnu 1 års venskab, da vi mødte hinanden i August 2011, da vi startede i gymnasiet 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Med min roomie og vores venner, da hun netop er blevet færdig uddannet kandidat. Vi vil tage dem med til en grillaften i Fælledparken i løbet af sommeren.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Øv, mens jeg har forsøgt at læse to indlæg herinde, har jeg 5 gange måtte lukke reklamefilm ned. Det er altså lige på grænsen til jeg ikke orker læse med, vildt ærgerligt (for mig)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bella

  Jeg ville dele den med min søde klassekammerater, når vi til august kan fejre vores bachelor er i hus 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sára

  Oooooooog jeg ville drikke dem i min deeeeejlige have i fiiine Brønshøj.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sára

  Jeg ville dele den med min veninde Emilie, når hun kommer hjem fra Island. Hver sommer forlader hun mig i minimum en måned, og i år er ingen undtagelse. Hun er tilbage i starten af August, og selvom hun ikke er taget af sted endnu, savner jeg hende allerede <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  I min egen gård, med mine søde pædagogo-studieveninder en aften efter en varm praktikdag ville være PERFEKT – det næste halve år er vi nemlig i praktik og bliver desværre “snydt” for den lange studiesommerferie <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura W

  Jeg ville arrangere en grill-fest i mine forældres have for mine veninder fra gymnasiet her i sommerferien. Det vil være en perfekt måde at gense hinanden på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Vi er 10 venner fra gymnasiet, der tog på kanotur året hvor vi blev studenter. Turen bestod af tre dage på susåen, hvor vi sov i telt, spiste grillmad og selvfølgelig fik en lille en (eller ti ;)) Turen blev en succes og derfor gentaget året efter. Og igen, og igen. Og i år har vi altså fem års jubilæums-kano-tur og jeg ville elske at kunne overraske mine allerbedste venner med en kasse sommersby! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna L

  Den skal med, når jeg i august skal på den årlige sommerhustur med mine højskoleveninder – sådan et par lækre ciders ville helt klart kun gøre stemningen endnu bedre 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Jeg vil dele med min familie,og venner, når jeg skal holde fødselsdag i min have sommerferien, vil meget gerne smage den nye variant med rabarber. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, jeg gad vildt godt smage den nye variant med rabarber! Og så ville jeg servere den til den housewarming, jeg forhåbentligt for overtalt min kæreste til, vi skal holde senere på sommeren 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Det ser så hyggeligt ud!
  Jeg vil dele kassen med alle de venner, der kommer og besøger min kæreste og jeg i sommerhuset i Rågeleje. Vi forlader byen i 14 dage og ser i stedet frem til lange sommernætter med grill, havbadning, stangtennis og godt humør. Gerne med et par kolde og læskende Sommersby!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Hvor lækkert!
  Jeg vil dele med mine fem bedste veninder, når vi skal til Grøn Koncert i Århus den 23. juli – det ville være en perfekt anledning at dele sådan en kasse. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg ville dele dem med min familie og svigerfamilie, når de skal møde hinanden for første gang til et grillarrangement i vores gård på min fødselsdag i næste måned 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Jeg ville dele den med 7 veninder(vores madklub) fordi det er alt for længe siden at vi har holdt en lille fest.
  Starten på en god sommer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg ville dele dem med vores venner, når vi holder grill hygge med dem hen over sommeren.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg ville dele en kasse Somersby sammen med fem gymnasieveninder og vores mænd og børn en dag i sommerferien. Vi skulle grille og spille spil i min have. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Nøj, sådan en kasse gad jeg godt vinde inden jeg næste lørdag skal holde fødselsdagsfest med nærmeste venner, helium balloner, pizza, 5 liter mojito i vores gård. Mine fingre er krydset, måske det bringer held at det i dag er min fødselsdag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg elsker de lækre frugtige sommersby!
  De kan jo generelt gå til stort set alt hele sommeren – faktisk hele året, vil jeg mene. Men særligt ville jeg bruge en vinderkasse til min søns 2 årlige fødselsdag i juli, hvor hele fsmilien inkl en masse små søde grandkusiner og grandfætre kommer – mens ungerne vælter rundt i haven, kan de voksne nyde en iskold sommersby, mens der grilles – og jo, det bliver solskin den dag 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Den med rabarber er virkelig lækker, men jeg har endnu til gode at smage varianten med blåbær. Sådan en kasse ville jeg dele med mine søde studieveninder, når vi alle sammen afleverer specialer til august.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Schultz

  Uuuh dette ville være helt perfekt til min indflytterfest næste uge for alle mine yndlingsvenner og kolleger! Holder vejret bliver det endda havefest, og jeg er VILD med Somersby i forvejen😍 Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Mine gæster skal forkæles når jeg holder fødselsdag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Jeg skal holde min 30 års fødselsdag for mine venner her til august. Det bliver sådan noget uformelt med grill og hygge med alle vores børn på terrassen, meget a la jeres grillhygge, så der vil sådan en kasse da passe perfekt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg ville tage den med når jeg skal i sommerhus med gode veninder i efteråret. Til den tid er jeg heller ikke gravid længere så der skulle nok også kunne blive en enkelt til mig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie marland

  Lige om 2 dage skal vi flytte, og jeg vil så gerne kunne invitere hele crewet på en somersby bagefter <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg ville dele dem med min nye lover, som jeg næsten er blevet kærester med. Tror nu ikke, at vi skal dele en hel kasse, for så bliver vi vist ikke kærester, men et par stykker på en picnic date ville være så perfekt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zilje

  Jeg vil dele kassen med mine venner til velkommen-hjem-fest-fest senere på sommeren, for de har sgu været savnet det seneste halve år pga udlandseventyr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg ville dele kassen med mine søde veninder, som jeg har set ALT for lidt til de sidste par måneder grundet eksamens- og jobpres.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie andersen

  Jeg ville dele den med mine bedste veninder, til vores næste grillaften. Den ville uden tvivl falde i god jord iblandt os, samt skabe en masse hygge!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla T

  Jeg ville dele den med min bedste ven (og måske tilsat nogle andre fælles venner), da han efter sommeren rejser til Sydkorea for at studere. Det kunne være fedt lige at sende ham om på den anden side af jorden, med en god smag af Danmark!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg har taget mit livs mest sindsyge skridt og er flyttet fra min lækre vesterbrolejlighed til et hus i forstæderne. Min store frygt var at venner og veninder ikke ville komme forbi, men virkeligheden har heldigvis vist sig at være en helt anden og det skal de belønnes for med en god gang rabarber Somersby!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Jensen

  Jeg vil dele den med mine dejlige veninder, da jeg har inviteret dem alle til at fejre min fødselsdag i starten af august 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline h

  Hvor er det hyggeligt at I har holdt sammen i så mange år. Lange relationer er ikke at kimse af!
  Jeg ville dele med min storebror og hans venner 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia

  Jeg ville medbringe kassen til min søde venindes polterabend, hvor jeg er sikker på, at alle pigerne ville få stor glæde af dem ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  JEg skulle helt klart dele den med min mand, den dag vi endelige får lov til at flytte hjem i vores hus igen. Vi købte i Juli sidste år vores første hus og allerede i Marts var vi nødsaget til at flytte ud af det minimum 5 mdr frem pga vandskade 🙁 Så den kasse skulle helt klart indgå i fejringen at vores flytning hjem igen!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Den vil jeg dele med mine bedste veninder inden jeg i august flytter fra Aalborg og over til min kæreste i København. Vi kunne godt bruge en aften, hvor vi bare nyder hinanden og noget lækkert at drikke, inden jeg flytter langt væk fra de vante rammer <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Jeg vil dele den med mine 7 veninder, når vi allesammen ses igen til grillhygge ved mig efter en hel sommer væk fra hinanden 🙂 En perfekt måde at catche op på igen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra M.H

  Jeg ville dele det med mine søde venner på SmukFest hvis jeg skulle være så heldig! 😉🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Mie Hymøller

  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde en kasse somersby, så skulle kassen nydes med mine dejlige flyttemænd. Jeg skal snart flytte hjemmefra, og heldigvis har både familie og venner lovet at hjælpe til! Og hvad er bedre en end kold somersby efter sådan en omgang? Endvidere skulle den da helt klart nydes ude i haveområdet i forhåbentlig dansk sommervejr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hovej

  Det vil da være til min mands surprice have party til august – de vil helt sikkert falde i god jord hos vores gæster <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg skal drikke den med mine venner når jeg engang holder housewarming. D.15/8 bliver provinsen nemlig skiftet ud med Nørrebro 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Min veninde bor på Vesterbro i den hyggeligste gård, og har lige fået lavet sin altan færdig på fjerde sal! Vi er ved at få de sidste detaljer for vores ferie til New York på plads, og har planer om den helt store planlægning og indvielse af altan med drinks og god mad næste weekend. Lidt ekstra drikkevarer hjælper altid på en god planlægger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Vil rigtig gerne vinde 😄 skal på den første tur med pigerne (Fanø cup) efter graviditet – og glæder mig helt vildt til tøse hygge uden børn 🙂 og blive lidt halv snalret og gerne i samarbejde med sommersby😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla C

  Jeg vil dele dem med mine veninder til min fødselsdagsmiddag D 9 juli 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hvor ser det hyggeligt ud! Jeg ville dele en kasse somersby med mine fem bedste piger på næste søndag, hvor jeg har fødselsdag. Jeg har inviteret dem på en lille sejltur i Københavns kanaler og lidt lækkert drikkelse ville sætte prikken over i’et 🙂 jeg krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg ville dele med min bedste veninde, Irene.. Vi skal spontant i sommerhus sammen og jeg forestiller mig at de lyse aftner på terrassen ville blive ekstra hyggelige med sådan en kasse her imellem os 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zeleste

  Hvis jeg var den heldige vinder ville jeg dele de lækre ciders (som jeg elsker – men desværre ikke har budget til at købe her til de lange sommer aftener) med min familie og venner som jeg skal sige farvel til her om ikke så længe inden jeg drager mod Australien hvor jeg skal være i næsten to år. Så de ville passe perfekt til en grill-afskedsfest 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara R

  Uhh jeg vil ta’ kassen med til en 30års fødselsdag i august, og så vil jeg nyde den med fødselaren og alle gæsterne:) og hvis jeg vinder skal det være den med rabarber:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Hvis jeg nu bliver den heldige vinder, vil jeg dele dem med mine veninder, som kommer i starten af juli. Jeg får besøg af en veninde fra Grønland og en veninde fra Norge. Da vi ikke har set hinanden i 3 år, vil der være en del timer der bliver brugt på tøsesnak og prikken over i’et ville være at sidde ude en sommeraften og hygge med sommersby.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Guldberg

  Jeg ville tage dem med til en lille festival i Thy, kaldet Alive festival, hvor jeg vil dele dem med de veninder jeg har planlagt at følges med 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie A

  Hvor ser jeres grillaften altså hyggelig ud. Jeg vil super gerne vinde sådan en kasse somersby til en hemmelig fødselsdags/farveldutagerudiverdeniethalvtår-fest for min søster. Det ville være helt perfekt. Jeg er sikker på at den med rarbarber vil falde i god jord.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella k

  Jeg ville invitere min mor og søster til grill og hygge i haven. Det ville blive en dejlig sommeraften 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville dele dem med hele min familie, når vi skal i sommerhus ved vesterhavet for at fejre mine forældres guldbryllup i slutningen af juli 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil tage den med på Smukfest til sommer. Der vil jeg dele den med min camp til en masse højt musik og højt humør.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Min kære kæste har fødselsdag d.26/7 vil gerne overrasket ham med en kasse sommersby til han og vores gæster og hvor se det hyggelig ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia Elimann

  Jeg ville dele dem med mine 4 skønne veninder til årets Ringsted festival d. 4-6 august. Min lille studielejlighed ligger klods op af festivalen, og derfor ville det være oplagt med en kasse til hyggen derhjemme, inden vi traver videre ned på festivalspladsen! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gry

  Jeg ville dele dem med alle mine skønne veninder som snart kommer til fødselsdagsmiddag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle F.

  Det er vist en kasse, der skal nydes til fest hos min mor i anledning af, at hun har færdiggjort sin nye uddannelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gry Sørensen

  Jeg vil gerne dele en kasse sommersby med min kæreste – fejre at vi har sommerferie 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Gunnersen

  Jeg vil dele den med mine skønne veninder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil dele sådan en kasse sommersby med mine dejlige veninder til dette års musik i gryden i byen hvor jeg bor, for at sætte gang i festlighederne, inden vi skal høre god musik til langt ud på natten

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har shoppet