Maxi

<3

IMG_1626

Næsten fire ugers skøn ferie, er i morgen tirsdag slut. Dagene er vitterligt fløjet afsted, men jeg har sat pris på hver eneste og på intet tidspunkt har jeg følt at jeg har fået nok. Tog hjertens gerne en uge eller to mere.

Det er sådan lidt ambivalent, ikke? Jeg glæder mig faktisk oprigtigt til at komme igang med arbejdet igen, men jeg får lidt ondt i maven ved tanken om, at skulle undvære mine to yndlings i så mange timer hver dag. Mest den mindste. Føler at jeg går glip af så mange fine ting. Eller det ved jeg at jeg gør.
Ikke at jeg nødvendigvis ville have det anderledes, for som sagt holder jeg meget af mit arbejdsliv. Men det betyder ikke, at det ikke stikker lidt i hjertet. Det må nogen kunne genkende?

Spiste på Jagger (utrolig kedelig vegetarburger man får der i øvrigt) med et vennepar i sidste uge. De planlægger at skulle bo et par måneder i Spanien, med deres lille dreng her til efteråret, og på den måde forene arbejde og familieliv. Hvis det går godt, vil de gøre det hvert år.

Det er lidt min drøm også. At vi begge kan tage arbejdet med os, og i de køligere måneder forsvinde ned til sol og varme og til udsigten til at være sammen mere intenst end normalt.
Og det er ikke super urealistisk vil jeg sige. Vi ville ikke kunne gøre det lige nu, men forhåbentlig en dag.

IMG_1696
IMG_1689

Anyway,  jeg har som sagt virkelig nydt vores ferie. Jeg føler at Saxo udvikler sig så meget, når han er sammen med os. Sproget bliver bedre og bedre og ord og sætninger bliver flere hver dag. Det er så stort.

Ved ikke om jeg fik fortalt jer det, men vi var i cirkus Arli, da de spillede her i Liseleje i starten af vores ferie. 1 time og 40 minutter varede stykket og jeg var spændt på, om Saxo ville kunne sidde stille, eller om vi mon måtte gå før tid.
Jeg siger jer, han var fuldstændig opslugt af stykket. Og da han grinede, råbte og klappede på de helt rigtige tidspunkter, fik jeg tårer i øjnene og en lykkefølelse bredte sig i hele min krop. Jeg ved ikke, det var bare så stort. Både at se hans begejstring og så det faktum, at jeg nu har en dreng, der er så stor, at man kan tage ham med i cirkus. Det er SÅ fedt. Jeg føler mig så utrolig heldig.

Og så er der det her med, at se ham sammen med min familie. Det bånd han har knyttet til mine forældre, til mine søskende og til min farmor er ubeskriveligt. Jeg synes faktisk ikke det findes smukkere.

Det er altså virkelig livet når det er bedst.

IMG_1630
unnamed-6
IMG_1761

^^^ Middagslur på stranden

Untitllled-1

^^^ Morfar og S

IMG_1553
Unlltitled-1

^^^ Onkel Wes

IMG_1625Unkktitled-1unnamed-3unnamed-7unnamed

Hav en fantastisk mandag : )

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maxi