Gulvtæppet

Hverdag

IMG_1592

Hverdagen er igang igen og det føles faktisk helt ok, selvom jeg snildt kunne have holdt mere ferie med min lille familie. Er vild med konceptet ferie, men elsker nu engang hverdagen højest.

Er i stedet gået i gang med at søge lidt efter bryllupsrejser til C og jeg (og måske Saxo også)? Aaaaaner ikke hvor vi skal hen eller om vi overhovedet kommer nogle steder. Der er nemlig en del på tegnebrættet her til efteråret, og ærligt ved jeg ikke om en rejse skal være en del af det. Men det kunne da være lidt lækkert ; )

Ellers ikke så meget herfra. Har netop slowjuicet mig en grøn juice fuld af gode sager, smidt benene op og tændt for lidt god musik. Jeg arbejder jo fortsat hjemmefra og stortrives virkelig med det.

I morges besøgte jeg en ny børnehave. Saxo skal jo allerede starte børnehave til november (hvad sker der for, at jeg har en dreng der er så stor)? Tiden flyver bare for hurtigt, av.
Men i hvert fald så har vi kigget lidt på nogle nye institutioner. Det er slet ikke sikkert at han skal skifte institution, for vi er oprigtigt glade for det sted han går nu og han er glad ikke mindst. Men jeg kan mærke, at jeg er lidt nysgerrig på, hvordan de gør andre steder.
Og det viste sig at det faktisk var rigtig fedt, lige at se noget andet i morgrs. Vi må se hvad der sker.

Jeg håber I nyder jeres onsdag. Om lidt vil jeg hente Saxo fra vuggeren. Vi har en playdate med en af hans bedste venner! x

IMG_1578

Ps. Jeg har fået mange kommentarer ang. kjolen jeg har på på billederne her. Kjolen er en lidt ældre sag fra Zara. Men her kan I få en der ligner den meget. Og her samme i snit bare i sort. Den har jeg lige klikket hjem (man kan aldrig få for mange sorte kjoler, vel)? ; ) (affiliate).

2 kommentarer

 • Sabine

  Uh hvor er dine fine sandaler fra??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emiliblog

   De er fra det svenske brand Kavat! Bedste sandaler (og sko i det hele taget). Du kan få Kavat bl.a hos Boozt : )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gulvtæppet