Overspringshandlinger

Kyssere og krammere

IMG_1467

Åhhhh I kan tro at der bliver kysset og krammet en masse herhjemme. Vi har den kærligste lille dreng, der elsker at få nus, kys, krammere og ligeledes at give det tilbage til os. Det nyeste er at han er begyndt at kysse os i panden, haha det er så sødt.
Han er stadig i den alder hvor han, uden undtagelse, simpelthen lyser op af glæde når vi ser ham. Han kan slet ikke skjule sin begejstring. Og det er sådan set ligemeget hvor længe vi har været væk fra ham. Om det er når vi henter ham fra vuggestue, henter ham fra lur eller når en af os kommer hjem efter en lang dag. Han bliver simpelthen SÅ glad.

Jeg ved at den “opførsel” er på lånt tid, men åh hvor jeg håber at det bliver ved at være sådan et godt stykke tid endnu.

Dejlig lørdag til jer. Vi har alle tre været i svømmehallen og nu nyder jeg en kop te, mens én sover lur i regnvejret og en anden er hoppet i løbeskoene : )

Ps. Min jakke kan købes her. (affiliate)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Overspringshandlinger