Hi Amelie

Middag i sommerhuset

Untitled-1OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Middag i sommerhuset. Saxo sover lur i klapvognen under store træer (og myggenet). Min far har taget en seng ud i haven og ligger i halv sol halv skygge og blunder. C ligger og steger i solen (den mand kan aldrig få nok sol modsat mig), min mor læser en bog i skyggen og jeg sidder under parasollen med computeren fremme.

For en time siden sad vi alle rundt om havebordet og spiste en frokost. Jeg fik god rugbrød med æg, rejer, avocado og mayo og gode tomater on the side + en øl. Jeg er generelt ikke så meget til rugbrødsmadder, men lige denne kombination af pålæg gør det virkelig for mig. Den virker hver gang.

Senere skal vi et smut på stranden. Vejret er nemlig helt perfekt i dag. Skyfrit og med en sol der varmer godt. Ingen klager her i sommerhusland. Dét er afslapning og ferie når det er bedst.

Og hermed lidt billedespam:

IMG_1104 Untitoooled-1
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

^^^ Gå aldrig ned på gummistøvler når det er sommer i DK. Her er det Saxo’s yndlings fra Kavat  (på tilbud)(affiliate).

IMG_1100
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAIMG_1180

^^^ Fra haven <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

^^^ De dejligste sommerunger

Untitledkkk-1OLYMPUS DIGITAL CAMERA

^^^ Mig i bluse herfra og med solbriller herfra. (affiliate)

Untitled-2

^^^ Future fodboldspiller, den er helt sikker.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg løber igen, nu er bassen vågen : )

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hi Amelie