Hverdag

Overspringshandlinger

Processed with VSCO with hb2 preset

Klokken er 14.30 og jeg har netop vinket farvel til mine to drenge, der lige kort var hjemme og vende inden de satte kursen mod Zoo. Der er stadig lidt sommerferiestemning i København, så C kørte tidligt fra kontoret i dag, for at hente Saxo og tage ham med ind og kigge på dyr, sammen med et par af hans gode drengevenner og deres børn, der stadig holder ferie.

Dét varmer mit hjerte.

C lægger naturligvis mange timer på kontoret hver dag, det er man jo nødt til når man er selvstændig, og derfor ser vi ham først lige omkring klokken 18 til spisetid i hverdagen. For mig er det helt fint og jeg ved, at mange andre arbejder meget senere end min mand, men jeg ved også at C gerne ville bruge flere timer sammen med Saxo i hverdagen hvis muligt. Så derfor gør det mig glad, at der var plads til en far og søn Zoo-date lige i dag

Processed with VSCO with hb1 preset ^^^^Hej heeeej yndlingspersoner

Jeg har til gengæld haft en hel dag, som jeg har kunne dedikere fuldt ud til arbejde. Og jeg har fået lavet en hel del, jo jo, men jeg har så sandelig også lavet mig et par overspringshandlinger.

F.eks fik jeg pludselig den tanke, at jeg da skulle have en ekstra kjole til brylluppet, som jeg kunne hoppe i efter middagen. En dansevenlig kjole – for uha, der skal danses til den fest. Hallo, det giver jo næsten sig selv, ikke? – at jeg da skal have sådan en. Det behøver jo ikke være en dyr én.
Så jeg brugte lige en times tid på at kigge Asos igennem for hvide, korte og festlige kjoler. Normalt ville jeg altid gå efter noget langt og sort haha, men nu er det jo et bryllup. Og så endda vores eget <3

Her er tre jeg fandt ekstra fristende:

Untitled-1

1 her, 2 her, 3 her. (affiliate)

De er jo ikke noget særligt, men jeg er nu engang mest til det enkle.
Hvilken en kan I bedst lide?

6 kommentarer

 • Caroline

  Helt sikkert nr. 2. Den er så fin med detaljerne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt vild med nr. 3!

  http://satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Nr. 3 er totalt to die for! 😳😍 Ville ønske jeg havde en anledning til at tage sådan én på! Håber dog at du vil kunne finde en bh-løsning til den flotte bare ryg. Det synes jeg altid er et problem 😆

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emiliblog

   Du skal købe sådan nogle silikone stykker med klister på. Ved ikke hvad man kalder dem, men de er perfekte til kjoler med bar ryg : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jo

  1’eren falder mest i min smag, men de er alle 3 festlige 😀 Dine links virker desværre ikke, i hvert fald ikke her 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emiliblog

   Tak for feedback. Links’ne skulle virke nu : )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdag