På jagt efter de blå sko

Overvejelser på interiør

Skærmbillede 2016-07-30 kl. 12.57.13

Annonce for egen virksomhed

God søndag morgen! Jeg drømmer om et nyt spisebord med nye stole til. I de ca 6,5 år (!) C og jeg har været kærester har vi haft det samme (mindre kønne) spisebord og de samme (mindre kønne) spisebordsstole. Vi trænger SÅ meget til nyt og overvejer kraftigt bordet og stolene her.

Jeg har en ting for lys eg, synes simpelthen det er så pænt. Men lys eg og et barn? Ved ikke heeelt om det er den bedste idé og vil meget gerne have et hjem, hvor der er plads til alle  – også beskidte og spildende børn : )

Men som sagt, vi overvejer, for flot det er det.

Skærmbillede 2016-07-30 kl. 12.57.22 copy

Spisebord fra Woud

Untitåååled-1
Stol fra Menu

Kan I lide det?

Ps. Har I set, at vi har fået Hay på Moodings? Det er vi ret så stolte af skulle jeg hilse at sige : )

Pps. her er en rabatkode fra mig til jer: EMILIERDENBEDSTE giver -15% på hele Moodings kun i dag.

4 kommentarer

 • Haha, fantastisk rabatkode!

  http://satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Claudia

  Man kan sagtens have lys eg eller andre sorter, så længe at man oliebehandler jævnligt. Så holder det fint. Og ellers kan man jo smide en voksdug over hvis man skal have tomatsovs eller skal sidde med farveladen en efter middag og hygge sig😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melisa

  Vi har et lyst egetræsbord OG en et årig, og det går fint i spænd hvis man har en bordskåner og behandler det hver 3-4 måned. Vi har lige slebet og oliet det forleden og man kan ikke se der sidder et lille menneske og tørrer fingre og andet dejlig mad af i det 🙂
  Det tager 1 time max og så en tørretid på 3-4 timer og så er det brugbart igen

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På jagt efter de blå sko