Middag i sommerhuset

Retur

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi er retur fra sommerhuset og selvom vi har haft de skønneste dage, så passer det mig rigtig godt at være hjemme igen. Lige så meget som jeg elsker at være i sommerhuset, elsker jeg at komme tilbage. Til lejligheden, til byen og til støj og larm. Jeg er og bliver en “rigtig bypige” (hah det lyder virkelig kikset, men det er sandt) og jeg får fnidder ved natur i for store mængder. Trives virkelig godt med mange mennesker omkring mig.
At København så nærmest er mennesketom pt. er en anden sag.
Uanset er det dejligt at være tilbage.

Håber dog lidt på at returnere til sommerhuset allerede i næste weekend, vejret ser jo bestemt lovende ud.

C skal arbejde i den kommende uge, men Saxo og jeg har lige lidt ekstra ferie tilbage. Ved endnu ikke hvad vi skal lave, men jeg tænker at tage det stille og roligt og så har jeg et par halve aftaler med de af mine veninder der også befinder sig i Kbh.

Hermed det sidste sommerhusbilledespam.
Jeg nyder virkelig at dele disse billeder, ikke mindst så jeg selv kan kigge tilbage. Det er virkelig hyggeligt.

Her er sommerhusspam fra efteråret 2012 hvor C og jeg tog en lille kærestetur. Fra sommeren 2012, hvor vi inviterede vores gode venner op og pigerne og jeg havde en kold weekend sammen.

Fra sommeren 2013 (hvor jeg var gravid, men endnu ikke havde offentliggjort det herinde),

Sommeren 2014 hvor vi var på stranden og Saxo var for cute (og jeg en smule tyk)

Og sommeren 2015 hvor det regnede og vi var på bondegårdstur og Saxo blev syg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAP7130011 Untitddled-1OLYMPUS DIGITAL CAMERAUntitled-1

Nu kalder sofaen og rødvinen. Vi tales ved xx

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Middag i sommerhuset